Arama sonuçları: *

1. yardimistiyom

bisey yok burda12dkdkdkdkkddk

hocam neden troll konu acayım gözünü seveyim kendisini çok sefer götürdük psikologa ama 1 ay sonra eski haline tekrar dönüyor
  2. yardimistiyom

bisey yok burda12dkdkdkdkkddk

1234567890e8oeldldldldldk
  3. yardimistiyom

Passolig Kombine Taksiti Nasıl Yapılır ?

Günaydın arkadaslar . Samsunspor-Fenerbahce bilet fiyatlarını görünce basımdan assağı kaynar sular döküldü. Babamla birlikte 2 kombine almak istiyoruz . Fakat Passolig kombinelere taksit yapıyormu . Yapıyorsa nasıl taksitlendiririz . Teşekkürler
  4. yardimistiyom

DEVOUR PARASINA DEĞERMİ ??

Arkadaslarla 4 kisi oynicaz . Biyerde Pacify yede bakın demis hangisi alınır 2 sinide izledim karar veremedim ama devour alacam gibi
  5. yardimistiyom

Fifa 23 DirectX hatası

neymıs sorun hocam
  6. yardimistiyom

79.62TL'ye mousepad varmı?

valla hocam hiç haberim yok bende aldım 70 TL'ye mouse ustunde dans ediyor ama nasıl çıkar bilmem :D
  7. yardimistiyom

yapar da seni kurucuya yönlendirmek lazım 30 kurus öyle ucuz bi para değil reis sagolsun
  8. yardimistiyom

https://ty.gl/ityrknk8df al geç 1689610659 dicemde 30 kurusla kaybediyon :D 1689610693 https://ty.gl/r2jlkxz4nh simdi bunu al :D
  9. yardimistiyom

POWERBOOST KALİTESİZ Mİ ?

evet hocam hazır sistemde olması beni az daha rahatlatıyor ayrı alsaydım bakmazdım bile
  10. yardimistiyom

hocam attıgım linkte kasalarda en altta
  11. yardimistiyom

anladım hocam
  12. yardimistiyom

:D 1689609149 thermaltaker alsam 1200 tl daha koyup ?
  13. yardimistiyom

POWERBOOST VK-P15B modelindeki psu 1689609016 3060 5 5600 ile kullancam
  14. yardimistiyom

Power Boost PSU adına açılan her sayfada herkes bomba oldugundan bahsediyor . Power Boost gerçekten bu kadar kalitesiz mi veya alırsak nasıl çıkar çünkü bu alacağım bilgisayarın içinde bu PSU bulunmakta değiştirirsem bütçem yetmeyecek peki ben bu PSU yu alırsam C4 le aynı evde mi yatıyor olurum...
  15. yardimistiyom

RTX 3060 RYZEN 5 5600 17.500 TL

anladım hocam
  16. yardimistiyom

hocam bi takasa gidiyoruz ve adam vatan bilgisayar üzerinden alışveriş yapacakmış
  17. yardimistiyom

Bu bilgisayarı alıcam pahalı mı . Kasa hakkında ne dersiniz ??https://www.vatanbilgisayar.com/sepet/sepetim/
  18. yardimistiyom

Yanlışlıkla eski biosa döndüm

baska bir islemci tak sürümlü yükselt öbür islemciyi çıkar kendi islemcini takarsan belki olur
  19. yardimistiyom

Sürekli uykulu olma hali nasıl kalkar?

abi bence kitap okumak ve yazmak sıkıcı şeylerdir bana göre . sürekli biryere bakıp düşürünse ne konuda yazacağını basında agrır uykusuzda olursun benim tavsiyem 1 hafta falan bırak söyle güzel gez dışarda hava al eğlen saatinde yat birde öyle dene 😊
  20. yardimistiyom

Fps oyunlar için bu monitör sizce nasıldır?

yeter da artar bile hocam
Geri