Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 13 Ay gamepass Oyuncumarket'ten alınır mı?

Konuyu açtıktan sonra Microsoft destek ile iletişime geçtim ve bana tek tek alıp süreyi uzatabileceğim söylendi 30-30-30 gamepass pc aldım yardımınız ve bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim,iyi günler.
  2. E

bu fiyatlara alınabildiğini bilmiyordum. Link atma şansınız var mı? En son baktığımda 6 ay 360tl gibi bişeydi belki yanlış bir şey görmüşümdür.
  3. E

Oyuncumarket Gamepass 13 Ay diye bir sitede xbox gamepass 12+1 ay olarak 450tl gibi uygun bir fiyata satılıyor aylık 34tl civarı zam gelme ihtimaline karşın alınabilir mi site güvenlimidir?
  4. E

Çözüldü✓ Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8 alınır mı?

Yok, onun yerine Asus Tuf Gaming vg248q1b aldım. Çok memnunum tam bir oyuncu monitörü 165hz zaten ghosting 0a yakın tn panel ancak bana hiç kötü gelmedi çok renk konusunda takıntılı değilseniz sadece oyun için alacaksanız kesinlikle öneririm
  5. E

Yardım B 450H-M BİOS HİÇ BİR ŞEKİLDE AÇILMIYOR

Zaten o şekilde denediğimde masaüstünede girmedi biosta açılmadı düz siyah ekranda kaldım
  6. E

Yardım B 450H-M BİOS HİÇ BİR ŞEKİLDE AÇILMIYOR

Merhaba sipariş verdiğim sistem perşembe günü elime ulaştı ekran kartı ve güç kablolarını taktım açtım ve normal çalıştı ancak ram 2666mhz de çalışıyordu normalde 3200mhz bende biostan yükseltmek istedim bios tuşuyla girmeye çalıştım ve hic bişey olmadı masaüstünede gelmedi sonra yeniden...
  7. E

Çözüldü✓ Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8 alınır mı?

Bütçem belli abartı ghosting varmıdır ilerde sorun çıkarırmı 15.6 inc 60hz 920m leptoptan rx 6700 geçeceğim için size kötü gelen monitör bana mükemmel gelebilir önerilere açığım bütçemin üst sınırı 3300 Başlıktaki monitör: https://www.hepsiburada.com › casp... Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8"...
Geri