Arama sonuçları: *

1. F

WHATSAPP OTOMATİK GÖRÜNTÜLÜ ARAMA CEVAPLAMA

Merhaba değerli kullanıcılar. Benim yedek bir telefonum var onu bebek kamerası olarak kullanmak istiyorum. Onun için whatsapptan o telefonu arayınca otomatik cevaplamasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Otomatik tıklama programları falan var onlar işimi görmüyor. Bana öyle bir uygulama...
  2. F

Yardım Evimize bağlanan bu internet kablosu fiber mi?

Et et. Bak bakalım 1 hafta içinde bütün işlemler bitiyor mu bitmiyor mu :D :D
  3. F

Yılbaşından önce geldiler direkleri diktiler ve üzerine o kabloları yerleştirdiler sonra gittiler ve dediler biz yılbaşından sonra gelip kuracağız. Yılbaşından 1 hafta falan sonra aradım dediler 20 şubatta geleceğiz. Sinirlendim ve hemen Twitter üzerinden şikayet ettim onları. Telekom teknoloji...
  4. F

:D :D doğru söylediniz. Ben 100 megabit başvuru yaptım
  5. F

Çok şükür altyapımız aktifleşti :) Adresime uygun çıkan internet paketleri ve hızları.
  6. F

Yardım General Mobi̇le Etab5 Yazilimsal Hata Ekran Dokunmati̇ği̇ Çalişmiyor

Merhaba iyi günler dostlarım. Ben bu tablete kaç sene önce youtubeden gördüğüm bir yazılımı yükledim ve günden sonra ekranın dokunmatiği çalışmadı sadece kalemiyle çalışıyor. Kaç defa orijinal yazılımı da yükledim hep aynı. ( Kırık olması sonradan oluştu).
  7. F

kablo üstünde OBK yazıyor. Fiber olmuyor muydu bu?
  8. F

Merhaba. Geçenlerde Türk Telekom mahalleye gelip bizim evin yanına bu direklerden diktiler. Dün ise Telekom çalışanları gelip direkten bu kabloları eve bağlamış ve demişler birkaç gün içinde gelip internet kurulumunu yapacağız. Bu kablolar fiber kablosu mu acaba? Bir de evin içinde yapacakları...
Geri