Arama sonuçları: *

1. Papiergalis

Msi? mı Zotac? mı daha iyi

Arkadaşlar iki kart arasında kaldı fiyat konusunda zotactan yanayım ama sizinde fikrinizi almak isterim sizce hangi kart daha mantıklı ? --...
  2. Papiergalis

Windows OEM Key Alan Varmı?

Bende öyle düşünüyorum hocam
  3. Papiergalis

Hocam iyi güzelde 3k vermekte biraz fazla geliyor
  4. Papiergalis

anladım hocam teşekkürler iyi akşamlar
  5. Papiergalis

Ryzen 5 5600x ve rtx 3070ti 16gb ram sistem acaba fps düşüşü yaşatırmı win11 win10a göre
  6. Papiergalis

win11 yada win10 mu almalıyım ve pro/home mi daha iyi @FronX @Yusufya 1675624889 hangi siteden hocam sağlam lisansmı ?
  7. Papiergalis

Arkadaşlar sistem için windowsu etkinleştirmek istiyorum ama windows a 3k vermek istemiyorum acaba aranızda pc topladıktan sonra Windows OEM key kullanan varmı varsa güvenilir mi? ?
  8. Papiergalis

700Tl Klavye Önerisi

teşekkürler hocam
  9. Papiergalis

700Tl Klavye Önerisi

redragon ilk defa duyuyorum uzun vadede sıkıntı çıkarırmı ?
  10. Papiergalis

700Tl Klavye Önerisi

Bu klavye nasıl, alınır mı kullanan var mı ? https://www.incehesap.com/james-donkey-619s-sari-aydinlatmali-ing-q-gaming-mekanik-klavye-fiyati-50575/
  11. Papiergalis

23K Sınır Gaming Laptop Önerisi (Üni içinde lazım olacak)

Arkadaşlar arkadaşım laptop almak istiyor hem üniversite için hem de çoğu grafikli oyunları oynatacak bir laptop istiyor 23k sınır mouse ve kulaklık eklenmiyecek.
  12. Papiergalis

2 Kart Arasında 4k Fark Değer mi ?

h hocam 10k fiyat oynuyor 4070ti ile 3070ti arasında
  13. Papiergalis

2 Kart Arasında 4k Fark Değer mi ?

Arkadaşlar 2 kart arasında kaldım aralarında 4k fark var ne fark var aralarında hangisini almalıyım? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-3070-ti-ventus-3x-8g-oc-256-bit-gddr6x-8-gb-fiyati,1247088041.html...
  14. Papiergalis

30k bütçeye hakkını veren RTX bi sistem önerir misiniz ?

canlıyı hangi platformdan yapıyorlar ?
  15. Papiergalis

rtx 3060 amd ryzen 5 5600x performans

Hocam 16gb ram günümüzde yetiyor ama adam ileriye dönük almış olamazmı ve anakart yeterli bi tercih sisteme göre
  16. Papiergalis

Nasıl Darboğaz Yemiyor ?

Hocam yakın zaman R5 5600x ve rtx 3070 li bi sistem toplayacağım ama monitör 1080p valorantta sıkıntı olurmu ?
  17. Papiergalis

Nasıl Darboğaz Yemiyor ?

İşlemcisi i7 10700f
  18. Papiergalis

Nasıl Darboğaz Yemiyor ?

Arkadaşlar bir yayıncı rtx 3080 ile 1080p monitör kullanıyor. Valorant oynamasına ve yayın açmasına rağmen 500-450 fps arası alıyor nasıl oluyor bu olay.
  19. Papiergalis

2K 165HZ IPS Monitör Önerisi

Teşekkürler hocam
  20. Papiergalis

Hangi Ekran Kartı ? Asus? MSİ?

Sadece FPS değil tabii ki hikayesi oyunlarıda oynamak istiyorum yüksek grafiklerde
Geri