Arama sonuçları: *

1. Ex1nox

Laptop Termal Macun Önerisi

bunu internette gördüm fakat markayı daha önce hiç duymadığım için güvenemedim
  2. Ex1nox

Laptop Termal Macun Önerisi

Öncelikle tüm forum ailesine merhaba sizlere bi sorum olacak bende acer nitro 5 an515-54 modeline sahip laptop var bu cihazda hiç termal macun yenilemesi vs yapmadım ara ara içini açar tozları çekerim fakat macunları hiç yenilemedim hangi macunu kullansam iyi olur önerebileceğiniz macun var mı ...
  3. Ex1nox

Dizüstü bilgisayarım için ram alacağım uyumluluk sorunu olur mu ?

hocam teşekkür ederim marka farkından uyumsuzluk sorunu vs olmaz değil mi sonuç olarak cl değeri ve mhz değeri aynı olacağı için problem yaşanmaz diye düşünüyorum doğru düşüncede miyim ?
  4. Ex1nox

hocam foruma yeni girebildim geç oldu ama acer nitro 5 an515-54 modeli
  5. Ex1nox

Yazılımların Testerı olma tavsiyeler

java kursu aldım selenium ve cucumber kursu aldım otomasyon ile web site testi yapıyorum api testide öğreneceğim özel kurs alırsan tester olamk için internetten araştırabilirsin hocam kursları falan
  6. Ex1nox

vs code derleme yapamıyorum

proje klasör içinde değilse öncelikle klasör içine al daha sonra vs code içinden gerekli pluginleri kur c++ için mingw adlı bi uygulama vardı yanlış bilmiyosam c içinde aynı uygulamayı kurman gerekiyor ama yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum denemek istersen denebilirsin google da daha çok...
  7. Ex1nox

c# ta nasıl form yapabilirim

vs code ile uğraşırsın direkt visual studio indir form uygulaması oluştur toolbox içinden ekle radioBut vb.
  8. Ex1nox

Başlıktada belirttiğim üzere laptop için ram alacağım şu an hali hazırda 8gb 2666 mhz sk hynix marka ram mevcut üstünde bu ram yanına mhz aynı ama başa bi marka bi ram taksam sorun olur mu cl değerlerinden dolayı uyumsuzluk yapar mı mevcut ram ss olarak bıraktım galiba cl 19 değerine sahip ram...
Geri