FM23 için logo paket siteleri buldum, FMinside ve sortitoutsi bunlar güvenilir mi? Direkt olarak link de bırakabilirim.
1706618181
MediaFire'a yönlendirdiği için güvenemiyorum.
Papara kart satın aldım her şeyi bağladım, 18 yaşından küçük olduğumdan veli onayını da tamamladım. Sözleşmeli hesaba geçmem gerekiyormuş, velimin telefonunda direkt sözleşmeli hesaba geçiş yapıldı fakat ben hala sözleşmeli hesaba geçemedim. İnternette velin sözleşmeli hesaba geçince sen de...
Genelde arkadaşlarım telefonlarından açar maçı ben de öyle izlerdim ama bu sefer kendim bilgisayardan açacağım ve büyük bir maç var biliyorsunuz. Bunun için de Selçuksports'dan izlemeye karar verdim fakat link bırakmak doğru olur mu bilmiyorum ama Adguard eklentisi sitenin güvenli olduğunu...
Yok hocam 20 Mart'da iptal ettireceğim zaten de arkadaşıma da almıştım o sordu nasıl iptal ettiriyoruz diye ben de merak ettim baktım, iptal ettiremiyoruz. O yüzden yazdım da fatura kesiminde iptal ettirmek nasıl oluyor ben bilmiyorum, Anlatabilir misiniz?
Samsung Türkiye'den bir mesaj geldi ve 6 aylık ücretsiz Amazon Prime üyeliği hediye ettiler. Fakat kendi kartımdan değil, arkadaşımın kartından arkadaşımın haberi var ama ben bunu nasıl iptal ettirebilirim? Normalde iptal ettirmeyi biliyorum fakat şu an Samsung ile iletişime geçin diyip beni...
LoL'de yan çarıma Prime Gaming almak için eski bir Amazon hesabıma giriş yaptım ve ona Prime Gaming denemesi başlattım. Ardından bu eski hesabımda benim ana LoL hesabım bağlıymış LoL'ün ayarlarına girip Prime Gaming ile olan bağlantısını kesmeme rağmen hala aynı hesaba bağlı. Nasıl Amazon...
Ben Xbox Game Pass satın aldım, Game Pass satın alınca yanında galiba EA Play hediye etti 1 aylık. EA Play de Xbox Game Pass gibi otomatik ödeme mi? Xbox Game Pass'i son 2 gün kala iptal edeceğim. Otomatik olarak EA Play de iptal edilmiş olur mu? Olmaz ise EA Play üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?
Bir de ben alırsam Football Manager 2024 oynarım bu oyun 6 TL olan paketin içinde mi yoksa 210 TL olan paketin içinde mi?
1700070811
İlk başta Xbox'ın uygulamasındaydı sadece şimdi sitesinde de indirimli gözüküyor.
Xbox'un uygulamasında Xbox Gamepass ilk ay 5.90 daha sonra 159 TL gözüküyor. Bu bir hata mı? Hata değilse almayı düşünüyorum ama ben bunu alırsam arkadaşımın kartından alıcam otomatik ödeme olur mu? Otomatik ödeme derken sadece 1 ay kullanmak kartımdan para çekilmemesini istiyorum.
Peki bir de Prime Video ile ilgili bir soru soracağım. Prime Video karttan otomatik para çekiyormuş bitince, ödeme zamanı gelmeye yaklaşırken hesabı kapatsam ödeme yapar mı?
Bugün bir e-posta aldım Samsunglulara Amazon Prime 6 ay hediye falan yazıyordu. E-Posta'yı atan da Samsung Electronics Turkiye. Ama a modellerine gelmemiş diyorlardı benim telefonum a21s ama geldi.
1695299389
Gerçek midir diye merak ediyorum.
Hocam tam bilmiyorum ben oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum kart bilgilerini kaydediyordur belki, yanlışlıkla satın alım yaparım diye korkmuştum.
1694811365
Epic Games kaydediyordur belki bilgileri demek istedim.
FM23'de oyun içi satın alım var mı? Böyle genelde oyunlarda hemen geç geç yaparım da böyle yanlışlıkla kayıtlı karttan para falan çeker diye korkuyorum.
Amazon Prime hesabımın Prime üyeliği bittikten sonra veya direkt Amazon hesabımı silersem Football Manager gibi Epic Games'e bağladığım oyunlarım silinir mi?
1694109601
Hatta bu Amazon hesabının E-Posta'sının sahibi ben bile değilim. Arkadaşıma ait bağlarsam sorun çıkar mı?
Peki bir şey daha soracağım. Yüksek ihtimal hesabımı bağlamam gerekecek bu yüzden bağladım diyelim sonra benim Prime aboneliğim bitti üzerine de Amazon hesabımı kapatırsam direkt ben bu oyunu oynamaya devam edebilir miyim?
Amazon Prime Gaming 7 Eylül'de Football Manager 2023'ü Epic Games üzerinden ücretsiz yapacak diye haberler çıkıyor fakat bir kaynakta bu oyunun yalnızca 1 hafta boyunca oynanabilir kalacağı yazıyordu. Doğru mu?