Arama sonuçları: *

1. T

HUANANZHI F8D (Çift işlemcili) anakartı bulamıyorum

Var bende gel canlı teslim edeyim
  2. T

Mobilya Ustaları Yardım Edebilir Misiniz

O vidanın işlevi ne merak ettim. Pense veya kargaburunla çevire cevire çıkart. Vidalar sola doğru çıkar sola çevireceksin.
  3. T

🔥İndirim Şekersiz Fındık Ezmesi 161₺💙

Ben de sana hastayım. Sahte profil açmıssın ilk mesajın ve kendi konuna kendi sahte hesabınla aynı anda tepki veriyosun maşallah. Ayrıca rapor edildi bakalım napacaklar.
  4. T

🔥İndirim Şekersiz Fındık Ezmesi 161₺💙

Gidin normal fındık alın yiyin bu saçma sapan ürünlere para vermeyin. İster şekerli ister şekersiz işlenmiş üründen fayda gelmez.
  5. T

Vatan Bilgisayar MSI indirimleri (Gizli Kalmış Fırsatlar)

Sade görünümlü ve çok stabil. Sistem hızlı açılıp kapanıyor.
  6. T

Normaldir Asrock herkeste yok msı daha yaygın sonuçta. Asrock derken steellegend serisinden bahsediyorum başka modelini bilmem. İkisini de kullanıp tecrübe ettim ona göre yazdım.
  7. T

Tomahawk ın B650 olanını kullandım rezalet karttı ne biosu adam gibi çalışır ne yazılımı stabil çalışır 1 yıl kullanıp sattım şimdi Asrock X670 steel legend kullanıyorum Fiattan inip Mercedese binmiş gibiyim. Çok stabil kart tavsiye ederim.
  8. T

Asus Rog Strix Scope Rx mi Gamepower Era7 mi

Onun için klavye mi değiştirilir ben olsam kullanırım. Varsın 1 tuşun rgb si olmasın çok gözüne takılıyorsa garantiye ver gitsin.
  9. T

ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch vs Red Switch

Bende scope2 96 snow switch olanı var red e göre çok daha sessiz ben o yüzden tercih ettim. Retro klavye gibi kullanım hissiyatı on numara.
  10. T

Vantilatör önerisi lazım

Ben tofaş fanından vantilatör yapmıştım hem ucuza maloluyor hem de fırtına estiriyor bilindik vantilatörler bunun yanında hikaye
  11. T

🔥İndirim Logitech Mx Keys Mini 2000 TL

İki boyu da var bende konfor istiyorsan tam boy laptop çantasına filan koyacaksan mini olanı
  12. T

🔥İndirim Hp Victus 16 7Z4N1EA 8gb RTX4060 Ryzen 5 7640HS 16GB Ram 512GB Laptop 30.999TL

Nitro 16 nın 7840hs 4070 2K modelini kullanıyorum gerçekten muazzam. Tek saçmalığı 512 ssd konulmuş oyun için yetersiz 2tb takviye yapacağız bakalım. Nisanda Vatanda 43,6K dan satıldı o zaman aldım. Bu arada donanımhaberde bjkyener ile aynı kişimisiniz? Yazım tarzı aynı da.
  13. T

Stok ne zaman yenilenir?

Orada mağazaya sor kısmı var stok ne zaman gelir diye soruver mağazaya. Burada kim nerden bilsin.
  14. T

7900XTX için Monitör önerisi

Ben bunu kullanıyorum kadayıf gibi monitör. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g3223q-32-1-ms-uhd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,143443089.html?psafe_param=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0ruyBhDuARIsANSZ3wqoomQFLVOV5wQ5bViByeQYIma38yb0pujm7LFqnSfMBAopJc50HWcaAgw3EALw_wcB
  15. T

Oyuncu monitör tavsiye

Sorunlu olan sensin ki bir öneriye bile delleniyorsun. Neymiş dellenmemiş. Ayak bende değil sende. Ben mi kendimi bozmuşum. Belli oluyor kimin bozulduğu. Dellenmediysen niye patavatsızlık yapyorsun. Benim gibi kendini bilmezler derken. Hayırdır neyi bilmiyor muşum. Yardım isteyen sensin öneride...
  16. T

Oyuncu monitör tavsiye

Zavallı. Sürekli bilgisayar başında değilim. Çalışan adamım zaten olamam. Profiline bakıp ne zaman aktif olmussun ona baktım sadece. Yazdıklarımı gördüğün halde 2 gün sonra yazmıssın. Antrenmanı biraz erkene almıssın maşallah ama yine saçmalamıssın. Benim yazdıklarımda bir tutarsızlık yok...
  17. T

Oyuncu monitör tavsiye

Cevap yazmak için 2 gün antrenman yapmıssın ama fayans arası derz olma psikolojisiyle habire saçmalamıssın. Sen kimsin ki ben sana ahkam keseyim. 60 üzerinde monitör kullanmış biri olarak görüş beyan ediyorum patavat gelmiş yaygara çıkarmakla itham ediyor. Tamam 27'' monitör tv gibi olsun...
  18. T

🔥İndirim Philips 55OLED708 Oled TV 41.239₺!

Mediamarkt bu tvleri trendyol üzerinden kendi mağazasına göre neden çok daha ucuza satıyor acaba. Böyle satışlardan oldum olası huylanırım kusurlu veya iadeli ürünler mi diye düşünmeden edemiyorum. Sorun çıkmayacağını bilsem 48'' olanı kapardım fiyat baya uygun.
  19. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Yok düşmüyor vallahi. Geçen ki gaming gecesinde 5200 den aldım şimdi 5400 den verdiler. Dolar aynı dolar ama artıyor sürekli.
  20. T

Oyuncu monitör tavsiye

Esas senin ne yazdığından haberin yok. İlk mesajında yüksek hz li monitör kullanmadığından çok büyük monitör kullanmadığın şeklinde anlaşılıyor. Belki 19'' kullanıyordun 23-25 e geçmek istedin ne bilelim. Hatta mesajında da 27'' monitör örneği vermissin. 27'' istemiyorsan niye örneğini verdin...
Geri