Arama sonuçları: *

1. E

xiaomi note 8 promu yoksa samsung galaxy a51 mi

Xiaomi redmi note 8 pro iyidir (Mi6 kullanıyorum)
  2. E

ücretsiz netflix hesabı nasıl açılır

Evet maalesef ozmn internetten bulcan yada orijinal Netflix MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

PC kolu Tavsiye

PS3 kolunu çalışıyor mu PC de ? Çalışdada benim bütçeyi aşar . MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. E

PC kolu Tavsiye

Arkadaşlar yeni laptop aldım. Pes /FIFA tarzı oyunlar oynayacağım PC kol tavsiye edebilir misiniz ? 2 tane almayı düşünüyorum . Bütçe Max 50 ( tek kol) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

ücretsiz netflix hesabı nasıl açılır

Bee TV Netflix APK yaz Google'dan indir .( Android) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Lol ve cs açan düşük bütçeli laptop önerisi

Ben Lenovo v155 aldım Hepsiburada dan 3300 TL ye 2 gün önce kampanya oldu hemen stok bitti şuan laptop kalktı içinde ryzen 5 3500U var , 12gb ram , 1TB . Sana tavsiyem ryzen 5 3500u işlemcili bir laptop al kampanyaları takip et kolay gelsin şimdiden MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

Önereceğiniz iyi dizi yada film ?

Dont Breathe izle baya güzeldir aksiyon /gerilim tarzı
  8. E

Zowie 24inc 144 hz Alınır mı?

Asus alabilirsin ikisi arasından . Bence AOC c24g1 modeline bir bak öneririm
  9. E

Pc Toplamak İçin Güvenli bir site

İncehesap kullanabilirsin gaming geceleri oluyor cuma güzel fırsatları kaçırma . Teknobiyotik de alternatif olarak bakarsın ben hangisi ucuzsa bu sitelerden ordan alıyorum genelde İncehesap kullanıyorum
Geri