Arama sonuçları: *

1. D

Kron Bisiklet Boyama

2017 yılında aldığım Kron Xc500 model bisikletim var. Boyası zamanla soyuldu ve rengi gözüme hitap etmiyor artık boyamak istiyorum. Aklımda olan renk siyah ama bu işe girerken nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  2. D

Modem hat değerlerim

paketimi düşürürsem düzelir yüksek ihtimalle ya da hızımı sınırlayacağım öyle videolar gördüm nasıl yapılıyor bilmiyorum
  3. D

Modem hat değerlerim

Teşekkür ederim.
  4. D

Modem hat değerlerim

Anladım kutudan daireye cat6 kabloya rj11 takıp çektirenler varmış ankastre kutusu sanırım tam bilmiyorum. Türk Telekom teknik ekibi yapabilir mi bunu eğer olursa da düzelir mi bu değerler?
  5. D

Modem hat değerlerim

Peki bu U1 U2 falan ne demek? Açıklayabilirsen hepsini çok sevinirim.
  6. D

Modem hat değerlerim

75 alırsam kopma yaşar mıyım?
  7. D

Modem hat değerlerim

Merhaba VDSL altyapıya geçtim 100mbps paketim var ama ucundan 75 alıyorum. Anlayan hat değerlerimi yorumlayıp hangi paketi kullanmam gerektiğini söyleyebilir mi?
  8. D

Monitör dahil toplama sistem

40.000TL monitör dahil bilgisayar almak istiyorum. Monitör olarak 240hz bir monitör düşünüyorum aktif bir şekilde cs oynuyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  9. D

Bluetooth kulaklık açıldıktan sonra kapanıyor

Elimde havit h630bt kulaklık var düne kadar sorunsuz çalışıyordu bugün valorant oynarken bir anda kulaklığı normalde kapatırken gelen sesten çok daha farklı bir ses geldi şu an açtığımda geri bu sesle kendini kapıyor ne yapabilirim ?
  10. D

35000 TL TOPLAMA PC TAVSİYESİ

Ben fazla anlamıyorum parça önerebilirsen mutlu olurum
  11. D

35000 TL TOPLAMA PC TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar toplama pc alacağım aklımda 32 gb ram 240hz pc var parçaları ayrı ayrı alabilirim sistemi kurma konusunda sıkıntı yok. Şimdiden teşekkürler
  12. D

Laptop için ram yükseltme tavsiyesi

düzenledim ekran görüntüsü var
  13. D

Laptop için ram yükseltme tavsiyesi

6 yıllık bir laptopum var canlandırmak istiyorum 8 den 16 gb ye yükselteceğim şu anki ramimin yanına ram önerebilir misiniz ?
Geri