Arama sonuçları: *

• Users: SuqaX
  • Order by date
  1. SuqaX

Çözüldü✓ 2K Bütçe PC için Gamepad Önerisi

G1 Pro sipariş ettim. Gelince deneyimlerimi yeni konu açıp paylaşırım.
  2. SuqaX

ona bakmıştım ama bluetooth yok o yüzden almamayı tercih ettim. g1 pro veya nova lite alacağım
  3. SuqaX

G1 pro'nun driveri yok diye biliyorum hocam g5 ile mi karıştırıyorsunuz?
  4. SuqaX

8bitdo 2c'nin renk seçeneklerini pek sevmedim. GameSir Nova lite ile çok fark olur mu arasında? Temudan Machenike G1 Pro almayı düşünmedim de değil karar veremedim hangisini almalıyım.
  5. SuqaX

PC için gamepad arıyorum. Genel olarak FIFA PES oynayacağım. GameSir Nova Lite almayı düşünüyorum şuanlık ama pek kullanan göremedim. GameSir gamepadlerinden kullanan biri varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ve sizce bu bütçeye bu gamepad alınır mı? Kablolu veya Dongle ile kullanmak...
  6. SuqaX

33K Bütçe Laptop Önerisi

Bu kadar fazla cevap alacağımı bilmiyordum kusura bakmayın :D Render derken fazla abartılı bişi değil video falan renderlayacağım. Macbook almayı düşünmüyorum onu da belirteyim. Tamamen sessiz olamaz hiçbir laptop ama boşta acayip ses çıkarmasınıda istemem tabii. Lenovo LOQ almayı düşünmüştüm...
  7. SuqaX

33K Bütçe Laptop Önerisi

33K bütçe ile laptop alacağım. Render tarzı işler için kullanılacak. Bütçeyi 1-2k aşabilirim. Laptop piyasasını çok iyi bilmiyorum sessiz ve çok ısınmayan laptop olursa güzel olur.
  8. SuqaX

ViewSonic Monitör Çok Fazla Ölü Pixel

Monitörü alalı 4 ay falan oldu. Bi gün bilgisayarı açtığımda sağda ölü pixel olduğunu gördüm. Çok rahatsız etmiyordu bir şey olmaz dedim. Sonra ki gün ölü pixel daha da büyüdü ve şuan ekranımın sağ tarafı full ölü pixel. Gri renkte belli oluyor. Oyunlara girincede belli oluyor çok sinir bozucu...
  9. SuqaX

Bilgisayarcım beni kazıklamaya çalışıyor?

Ya arkadaşım bunun rx 580lisini 4-5kya topladı. 11kya rtx toplarsın.
  10. SuqaX

Öneri 2K 24 inç monitör tavsiyesi .

2k Monitörler en az 27 inç oluyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin
  11. SuqaX

psuda güç çıkışı yok ne yapmalıyım

Her psu da olucak diye bir şey yok büyük ihtimal eski bir psu. Dönüştürücü pek önermem ama çok lazımsa kullanabilirsiniz. Sata to 6 pin veya molex to 6 pin.
  12. SuqaX

Yardım 1100TL Oyuncu Kulaklık Önerisi

V2x Ses kartı kötüyse uzak durun gibi bir mesaj görmüştüm. B550m kullanıyorum sıkıntı çıkar mı?
  13. SuqaX

Yardım 1100TL Oyuncu Kulaklık Önerisi

Selam. Yakın zamanda kulaklık alacağım. Oyun amaçlı kullanılacak. Herkes cloud 2 öneriyor fakat 2000tl olmuş bu nedenle bende yeni konu açmak istedim. Aklımda Olanlar; HyperX Cloud Core 7.1 Gamepower Fujin 7.1
  14. SuqaX

Yardım Superonlineden Bıktım. Yeni ISS'e Geçmek İstiyorum

Selamlar. 5 yıldır Superonline kullanıyorum. Her gün (gerçekten her gün) kopmalar, her 5 saniyede bir ping, asla sabit olmayan download değerleri yaşıyorum. Kısacası bıktım. Müşteri hizmetlerini arasam 20dk bana vaat edilen 24mb alabiliyorum ama sonrası da 0.24 1 2 4 gibi değerler alıyorum...
  15. SuqaX

Çözüldü✓ ACİL1000-1600TL Mekanik Klavye Öneri

Steelseries apex 5 aldım.
  16. SuqaX

Ekran kartı sorunu??

Yanlış bilgilendirme Olabilir diğer arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin. Bir sorun çıkartmaz. Aman aman performans kaybı yaşamazsın belki de hiç yaşamazsın.
  17. SuqaX

Çözüldü✓ ACİL1000-1600TL Mekanik Klavye Öneri

Selam bugün içinde sipariş ediceğim o yüzden acil yazdım. Bluetoothlu kablosu çıkabilen %80 klavye arıyorum. Kendim Rampage KB-RMW23 karar verdim. Ama çoğu kişi Rampage alma paranı çöp etme dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Baktığım Ürün...
  18. SuqaX

Yardım Red Switch Klavye Önerisi

Bende klavye arıyorum. Büyük ihtimal Redragon klavyelerinden alırım. Bi bakmanı öneririm
  19. SuqaX

R7 5800X3D sıvı soğutma önerisi

Konuyu hortlatmak gibi olucak ama bende aynı işlemciye sıvı soğutma arıyorum. Arctic Liquid Freezer II A-RGB yeter mi?
  20. SuqaX

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

Hem r5 5500 kullanılmış hemde o paraya hazır 3070 sistemler var
Geri