Arama sonuçları: *

1. Laz-Ziya

Ofis veya oyuncu sandalyesi önerisi

maalesef o düzeyde bir bütçem yok. Oyuncu koltuğu olmak zorunda değil dediğim gibi hatta ofis koltuğunu tercih ederim. Bu fiyat bandında iyi yorumlu bulabildiklerimi koydum ilk entry'ye
  2. Laz-Ziya

Ofis veya oyuncu sandalyesi önerisi

Arkadaşlar merhaba, kendime ders çalışmak ve oyun oynamak için sandalye arıyorum. Seduna Skagen Plus modelini alıp üretim hatasından dolayı iade ettim. Şuan listemde 2 sandalye var 3500 bandında bunlar: 1- Reidan Gri 2- Fashcolle Dynamic Bunlara yorumunuz veya aynı fiyat bandında bildiğiniz daha...
  3. Laz-Ziya

Lenovo G505 İşlemci değişimi

Arkadaşlar merhaba, Lenovo G505 laptop'a başka bir laptop'tan 12 GB RAM ve SSD taktım ancak CPU kullanımı %100 olduğu için diğer laptop'tan kalan son parça olan işlemciyi (i7-4712MQ) de takayım dedim ancak soğutucunun altında yalnızca APU'yu görebildim CPU'nun yerini çözemedim. Yardımcı olabilir...
  4. Laz-Ziya

Mackolik benzeri reklamsız uygulama önerisi

Aşağıda vesaire reklam var ama mackolik gibi pop-up/ekranı tam kaplayan türden değil rahatsız etmiyor.
  5. Laz-Ziya

Game Pass Ultimate üyeliği PC olarak uzatma

aylık aylık derken totalde şuan 3 ay almayı istiyorum. üç kere arka arkaya pc alsam 3 aylık pc üyeliği olur mu
  6. Laz-Ziya

3 aylık almak istiyorum, bazı yerlerde pc, pc, ultimate alın demişler onu anlayamadım
  7. Laz-Ziya

Merhaba, bu ay 1 yıl almış olduğum game pass üyeliğim sonlanacak(ultimate). 1 ay 1 ay şeklinde pc alıp uzatma şansım var mı yoksa ultimate mi almak zorundayım? (Yinelenen ödeme açık)
  8. Laz-Ziya

VG271UMBMIIPX Alınır mı

Merhaba, monitör arayışındayım 2k olan ve yüksek hz'li IPS panel bi bu modele denk geldim. Alınır mı?
  9. Laz-Ziya

Macbook'ta yüklü olan Windows, takacağım harici Transcend JetDrive'ı görür mü?

Merhaba, macbook'un bir kısmına bootcamp ile windows kurmak zorunda kaldım bir uygulamadan ötürü. Ancak yer çok kısıtlı olduğu için Windows'un alanını arttırmak istiyorum. İlk olarak aklıma gelen disk yöneticisi gibi bir şeyle macos'taki alanın bir kısmını windows'a transfer etmek. İkinci olarak...
  10. Laz-Ziya

6700 XT'li sistem için öneri

Merhaba, bu linkteki sistemi almayı planlıyorum. Sistemde site üzerinden değiştirilmesi gereken bir komponent var mı?
  11. Laz-Ziya

14.000 TL bandında AMD ekran kartlı kasa önerisi

Yine bu linkte kasa seçiminde fiyat farkı olmadan GamePower'ın bi kasasını seçebiliyoruz. Halihazırda seçili olan mı yoksa gamepower mı daha iyi? Ayrıca ekstra soğutmaya gerek var mı?
  12. Laz-Ziya

5600 dar boğaz yapar mı peki performans konusunda nasıl? 1673689199 pardon yanlış görmüşüm. 5600 performansı nasıldır?
  13. Laz-Ziya

ikinci attığınız 6700 XT içeriyor ancak işlemci intel. benchmark'lardan baktığımda o işlemci 5600'den daha performanslı gözüküyor. İşlemci ve ekran kartı üreticisinin farklı olması dezavantaj yaratır mı?
  14. Laz-Ziya

Teşekkürler, bu siteyi bilmediğim için soruyorum güvenilir mi?
  15. Laz-Ziya

Attığım linkteki 6700XT li 13.790 gibi bi fiyatla satılıyordu bulunur diye düşündüm. 6650XT ile arasında 20 FPS oynuyor bazı oyunlarda. Alırken iyisini almak istedim
  16. Laz-Ziya

Merhaba, dediğim gibi 14.000 TL bandında mümkünse RX 6700XT içeren bir kasa arıyorum. Bu linkteki kasa tükenmiş onu almayı düşünüyordum. Ne alabilirim?
Geri