Arama sonuçları: *

1. D

2K 144/165/240HZ Monitör Önerisi.

en iyisi İPS panel hocam ama ips ve va arasında aman aman bir fark olmadıgını dusunuyorum arastırmalarımda o yondeydı. Çok çok abartılı ve takıntılı değilseniz VA panel fp ürünüdür her zaman. ben VA kullanıyorum abim ips kullanıyor iki monitordede gozle gorulur bir fark hissetmiyorum. Va panel...
  2. D

2K 144/165/240HZ Monitör Önerisi.

https://www.gaming.gen.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-freesync-238-165hz-1ms-gaming-monitor/ hocam bunu ben kullanıyorm 165 hz 1 ms 24 inç fps oyunları ıcın 24 inç almıştım ve gayet memnunum bu monitorden VA paneldir bu ama fp ürünüdür. flat ekran...
  3. D

Temiz Kurulumdan Sonra Ses Sürücüm Değişti?

Sorunun çözülmesine sevindim. İyi eğlenceler :)
  4. D

Çözüldü✓ Bilgisayar çalışırken gelen cızırtı sesi

Merhabalar Bilgisayarım çalışırken ara ara bır elektrık cızırtısı gibi ses duyuyorum. Bu ses bazen geliyor bazen gelmiyor. Araştırmama gore powerden veya ekran kartından gelebilir diyorlar. Fanlarımın ve kasamın temizliğini yaptım zaten. Oralardan kaynaklı bir ses olmadığını düşünüyorum. Ama bu...
  5. D

Temiz Kurulumdan Sonra Ses Sürücüm Değişti?

hocam güncellemelerin tam yaptır bilgisayara windows update realtek audio console yi yukluyor. microsoft sürücüsü extra var ama realtekte geliyor windows tusuna bastıktan sonra realtek yazarsanız realtek audio console cıkıyor ordan ayarlamanızı yine yapabilirsiniz.
  6. D

200-250cc motor önerisi

evet 2014 sonrası kafa grenajı değişime gitti ve o sorun cozuldu. Benim tepkim şu yönde piyasadaki her motorun incik cincik kucukte olsa tamiri cokta ucuz olmayan bir çok sorunu olusabılıyorken sadece tek kusuru olabılıcek krank mevzusundan cbr diyince direk krank kırıyo diyip kestirilip...
  7. D

200-250cc motor önerisi

çoğu konuda farklı bilgiler sunmamışız dostum. Aslına bakarsan masrafsız bir motor yok. Her motorda kullanıldıkça masraf soz konusudur. Şunuda söyleyebilirim. CBR konusunda krank konusunda mimlenmiş ve haklılık payı olmasına rağmen emin ol tek sorunu odur. Ve arkadasım krank kırdıktan sonra...
  8. D

200-250cc motor önerisi

Hocam size kendimce edindiğim tecrübelere göre fikirlerimden bahsedeyim. KAWASAKİ kaliteli güzel motordur ama zengin işidir. Bu ne demek motorları kalitelidir kolay kolay bozulmaz. Ama bozuldugunda da Tr de tek parcasını getiren yer Z moto dur. Kur endeksli parca fıyatları cıkar ve asırı...
  9. D

Çözüldü✓ amd ryzen5 3500x işlemci hızı farklı gösteriyor

cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum :) cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum :)
  10. D

kastım şu yöndeydi sanirim tepe değerinin yüksek tutulması işlemci ömrünü yiyen bir durum değil yani bana veya işlemciye bir zararı yok çünkü işlemci kullanımı %2 3 civarı cıkmıs dediğinize göre resimlerde. Daha yeni yeni öğreniyorum ısrarla o yuzden soruyorum kusura bakma hocam tepe değerinin...
  11. D

o zaman benim kullanım amacımı aşıyor bu program cunku benim kullanım amacım cool whine sesi gibi bir cızırtı duyuyorum ara ara kasa içinde powerden olduğunu dusunerek powere fazla yuklenmemek için voltaj değerini biraz düşürmüştüm. Ama bu durum sabit işlemcimin yüksek değerde çalışmasını...
  12. D

ryzen master programı calısacagı üst limiti ayarlamaya yarıyor diye biliyordum ben. örnek veriyorum voltaj 1.125 seçtim max o kadar voltaja cıkıyor. hız olarak 3.700 yaptım oda max 3700 e cıkarıyor diye biliyorum sabit o değerlerde tutmuyor diye biliyordum. Benim bilgim yanlış sanırım
  13. D

hocam clocks yazan alt alta 6 tane olan yerde value min max yazıyor. Value o ankı değeri min en düsük max en cok cıktıgı değeri gösteriyor diye biliyorum. Şu yüzden diyorum 1 ay oncesine kadar value kısmı değişkendi 200 300 yazıyordu yuklenme sonucu üst değerleri gösteriyordu şimdi ise hep en...
  14. D

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 7 aydır bu sistemi kullanıyorum. Oyunlar sırasında CPU GPU sıcaklık ve kullanım %lerini görmek için MSI AFTERBURNER ve HW Monitoru kullanıyorum.Ve Amd RYZENMASTER'danda güç voltajı ve işlemci hızını ayarladım öyle kullanıyorum bilgisayarımı. Power'den veya ekran...
Geri