Arama sonuçları: *

1. Talentt

Öneri Sata Ssd Önerisi Uygun Fiyat Performans

Sata Ssd Önerisinde Bulunabilirmisiniz ? 1Tb Olması Yeterli Uygun ve Fiyat Performans Olmalı
  2. Talentt

Öneri Xiaomi 14T Pro YurtDışı Alınır Mı ?

Yazılımında Bir Sorun Olduğu Söyleniyor alınır mı?
  3. Talentt

Mavi Ekran Alıyorum Yardımcı Olabilecek Varmı ??

SSD yani c diski sağlığı durumu iyi mi? mavi ekranı d arzalı diyemi veriyor
  4. Talentt

Mavi Ekran Alıyorum Yardımcı Olabilecek Varmı ??

Minidump Rapor Linki:https://drive.google.com/file/d/1eItrd3Q-yxiSNMKVo9F2iBo7k8XDNOp7/view?usp=drive_link RAMHyperx 8×2 SSD ve HDD modeli Samsung 256gb ssd +320 gblik eski 1 Hdd Ekran kartı Zotac 3060 12gb Anakart Asus prime B550 M-k İşlemci Amd Ryzen 5600x Yaklaşık 3-4 haftadır mavi ekran...
  5. Talentt

Windows 10 bazen açılmıyor ?

Sistemimde Windows 10 kurulu. Bazen sorunsuz şekilde açılıyor bazen ise kasa ışıkları, mouse ışıkları geliyor, klavye gelmiyor açılmıyor. Bazen ise bütün ışıkları gelmesine rağmen açılmıyor. Bazen BIOS'ta Windows kurulu olmayan diskler de gözüküyor. Bazen de gözükmüyor. Sorun nedir? Yardımcı...
  6. Talentt

Yardım SSD hızım normal mi?

Paragon ile silsem sıfırlasam herşeyi düzelirmi sizce
  7. Talentt

Oyunda İşlemci Kulanımım %100 ?

Evet ısınan bir işlemci olduğu için daha iyi Fanda şuan alamadığım için kapattım
  8. Talentt

Güncelleme şuan okuma-yazma testi yaptığımda şöylebi sonuç alıyorum Birde C Diskindeki şeyleri hesaplayınca 110-120gb kalması lazımken kalan 78Gb bunun çözümünü veya sorunu bilen varmı 256GB lik ssdm var
  9. Talentt

Oyunda İşlemci Kulanımım %100 ?

Bu bir sorun teşkil eder mi yoksa önemli değilmi Palword de medium ayarlarda medium ayarlarınca oyun high a çekiyor bu arada işlemci kullanımım %100 oluyor Rtx 3060 12GB Ryzen5 5600X 16GB 3200Mhz Ram
  10. Talentt

Şöyle bir yazı çıkıyor şimdi yazarsan muhtemelen sabah görürüm
  11. Talentt

pcye format atalı 1 hafta oldu bu arada birde ssd ye yüklediğim şeyleri çıkartınca 130-140 gb yer kalması gerekirken 70 gb yer var
  12. Talentt

Samsung 256 GB NVMe M.2 SSD'm var. Normal okuma hızı 3500'e 2500 idi PC'de bir şey yokken sadece Windows varken test yaptığımda sundukları hızı alabılıyordum ama şu an SSD'nın dolu olması hızı bu kadar düşürür mü?
  13. Talentt

Yardım Gta5 i D ye kurunca çalışmıyor

içindeki bütün dosyalarla birliktemi yoksa rockstar dosyalarını taşımam yeterlimi
  14. Talentt

Şuan ben deniyorum ama sen daha önce denedinmi yada şahit oldunmu
  15. Talentt

Arkadaşlar baslıktada gordugunuz gibi ilk oyunu indirdigimde c ye kurmustum sonra silip bugun itibari ile d ye kurdum ve oyun benden aktivasyon kodu istiyordu bazı forumlarda , konularda steam deki cd key i yazınca çözüleceği soylendi ama olmadı mail ime baska mailde gelmedi ben suan oyunu c ye...
  16. Talentt

Mafia 2 Definitive edition Türkçe yama önerisi

merhaba sorunu çözdünüzmü bende o forumda indirdim ama olmadı
  17. Talentt

Çözüldü✓ Ekranın yarısı yok gözukmuyor ?

Oyun oynarken ya yanlısıkla bir tusa bastim yada denk geldi başlat tuşunun oldugu taraf 1parmak boyutunda felan gozukmuyor kobloyu cikartak yaptim rkran ayarlarinda cozunurluk hz hersey olmasi gerektigi gibi ayni (monitör eski bu arada) Casper 60 hz 1600.900 cozunurlukte yardım lazım
  18. Talentt

Pes 2021 23-24 transfer olursa yüz yaması ?

crakli pes 2021 var 23-24 transfer yaması varsada yüz yaması linki verırmısınız ?
  19. Talentt

HDD 3.5 yi nasıl çalıstırabilirim ?

Anakart kutumdan 2 tane kablo çıktı ve benim 3.5 sata bir hdd'm var bunu nasıl çalıştırabilirim bu kablolar işime yararmı birde pc yi kurarken psu ya ait sata yazılı kablolar gormustum elimdeki kablolar isime yararmi yada pc kasasindaki psu daki vesaire yaramaz ise hangi kabloları almam gerekiyor
  20. Talentt

Arkadaş veya arkadaş grubu arıyorum

Dc ulasamazsan burdan yaz donerim 1698748023 Suan deniyorum ama rockstar online suanda hata veriyor geliba sorun onlarda ama
Geri