Arama sonuçları: *

1. S

Okulda dalga geçiyorlar

bizimde meslek okulu cikista hersey aciga kavusuyor sen canini sikma cok artistlik yapiyosa cikisa gelsin bende disiplinli yerde okudum cikista tenha biyere gidiyoduk teke tek isimizi goruyoduk
  2. S

RyZen 5600x İşlemcim bozuldu mu

arkadaslar dalga gecilcek bisey yok her insanin basina gelebilir kardesim bana ozelden mesaj at bu islerin tamirini yap adamin numarasini atayim bi onla gorus
  3. S

SATILIK RYZEN 5 1600X KUTULU FATURALI

islemcide bir sikinti yok fiyat 1600 detayli bilgi icin ozelden yaziniz
  4. S

B450 Anakart Ram Uyumu

Alsatciyim (:
  5. S

B450 Anakart Ram Uyumu

Merhaba elimde b450 tomahawk max ve Asus prime b450mk anakart var. Bu G.Skill RipjawsV 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram F4-3600C18D-16GVK Ramlerle uyumlumudur. Anakart uyumluluk listesinde göremedimde
  6. S

Adata d30 oc potansiyeli

Çip micron die hocam
  7. S

Adata d30 oc potansiyeli

Merhaba. Bugün sizlerle birlikte XPG Gammix D30'un RAM overclock potansiyelini paylaşmak istedim. Öncelikle belirtmek isterim ki bu değerler anakarttan anakarta, işlemciden işlemciye hatta RAM'e göre bile değişir. Yani burada vereceğim değerler bu sisteme özel değerlerdir, sizde tutmazsa...
  8. S

3000tl limit pc ne olabilir

Sa yarı profesyonel csgo oyuncusuyum 3000 tl yüksek fps verebilen pc amd işlemci nvdia ekran kartli
  9. S

işlemci alıcam yardımcı olurmusunz

Kanka nasıl bir islemci istiyorsun
  10. S

Zowie 24inc 144 hz Alınır mı?

Aga yarı profesyonel csgo oyuncusuyum hz önemli herkes zowie 240 hz kullaniyor 240 hz 3000 tl
  11. S

Zowie 24inc 144 hz Alınır mı?

zowie 24 inc 144 hz alınır mı? yoksa asus gibi bir monitörlü alayim
Geri