Arama sonuçları: *

1. oflee61

Öneri Rahat sandalye önerisi

teşekkürler.
  2. oflee61

kafalığı öenmli benim için boyun fıtığım var kafamı yaslamazsam çok ağrıyor. oyuncu koltuğu daha mı rahat olur görünüşü önelmi değil kafamı ve sırtımı yasladığımda düz bir duruşta olayım yeter.
  3. oflee61

[H2 id='Seduna+Champion+Oyuncu+Koltuu+bu+mu+yoksa+thunder+pro+mu+daha+iyi+oyuncu+koltuu+daha+m+rahat+olur+grn+nelmi+deil+kafam+ve+srtm+yasladmda+dz+bir+duruta+olaym+yeter.']Seduna Champion Oyuncu Koltuğu bu mu yoksa thunder pro mu daha iyi oyuncu koltuğu daha mı rahat olur görünüşü önelmi değil...
  4. oflee61

Arkadaşlar ben uazktam çalıştığım için pc başında günde yaklaşık 7 saat ve üzeri vakit geçiriyorum. Bu yüzden rahat ettirecek bir sandalye arıyorum. Oyuncu koltuğu da olur ofis koltuğu da fark etmez önemli olan rahat olması...
  5. oflee61

Samsung Watch 5 vs Watch FE

Arkadaşlar Watch 5 2. el Watch FE 0. wstch 5'i 2K ya buldum sizce alınır mı? Yoksa üstüne 1.5 daha ekleyip Watch FE mi almalıyım. Watch 5 de Android olduğu için biraz kararsız kaldım.
  6. oflee61

Asus Vivobook 16X 2*16 ram destekler mi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-vivobook-16x-12-nesil-core-i5-12450h-rtx3050-4gb-8gb-512ssd-16-w11.html bu laptop 2*16 ram destekler mi
  7. oflee61

Unity useLegacyPackaging = true problemi

düzelttim hala aynı sorun var. Build Failure sekmesinde A failure occurred while executing com.android.build.gradle.internal.res.Aapt2ProcessResourcesRunnable See the Console for details. bu çıkıyor. çıktıda da Starting a Gradle Daemon, 1 incompatible and 10 stopped Daemons could not be reused...
  8. oflee61

ama apk dosyamı da yapmıyor ayrıca build complete failed diyor
  9. oflee61

Arkadaşlar merhaba unity de > Configure project :launcher WARNING:The option setting 'android.bundle.enableUncompressedNativeLibs=false' is deprecated. The current default is 'true'. It will be removed in version 8.0 of the Android Gradle plugin. You can add the following to your build.gradle...
  10. oflee61

max 2000 anc li silikonsuz kulaklık

çok baş ağrısı yapıyor ve bende vertigo var bundan dolayı baya sorun yaşıyorum yoksa buds fe vardı ve çok memnundum. 1726406818 buds fe tarzında bir ses yeterli benim için.
  11. oflee61

peki jbl 520 alxsam çok terletir mi anker q30 kullandım ve çok terletiyordu ama çok da rahattı
  12. oflee61

daha çok remix tarzı dinliyorum. genelde de podcast falan dinliyorum.
  13. oflee61

jbl tune flex de var aslında. anc olmasa da olur sesi düzgeün versin. https://www.amazon.com.tr/dp/B09CHJDZYL?tag=akakceprime-21&th=1 bu nasıl
  14. oflee61

buds few nin sesi çok iyi. siazin önerdiğiniz modelde silikon var ben silikonsuz arıyorum
  15. oflee61

kulakiçi olmalı. samsung buds fe kullanıyordum ve çok baş ağrısı yapıyordu silikondan dolayı. bir de günde 6 7 saat kadar kulaklık takıyorum. arada otobüse falan da biniyorum. otobüse falan bindiğimde dışarıdaki sesler çok rahatsız etmesin yeterli. oppo enco air kullanmıştım otobüsteyken müziğin...
  16. oflee61

max 2000 anc li silikonsuz kulaklık önerşsi olan var mı doğru düzgün kulaklık bulamadım. 1726317302 anc olmasa da en azından müzik vs dinlerken airpods gibi olsun dışarıdan çok fazla ses gelmesin
  17. oflee61

Unity ile uğraşanlar buraya

Merhaba ben unity oyunma admob ekledikten sonra hata almaya başladım. admob eklenmemiş hali de çalışırken aynı hatları vermey3e başladı
  18. oflee61

Unity modile build hatası

oyunu pc de açınca sorun yok ama android de açmak istediğimde Starting a Gradle Daemon, 1 incompatible Daemon could not be reused, use --status for details > Configure project :unityLibrary The RepositoryHandler.jcenter() method has been deprecated. This is scheduled to be removed in Gradle...
  19. oflee61

Ucuza steam key nereden alınır

Farklı hesaba girdim diye bir şey olmaz değil mi hiç denemedim.
  20. oflee61

Ucuza steam key nereden alınır

Peki hesap alsak aorun olur mı acaba ben birqz korkuyorum hesap işinden
Geri