Arama sonuçları: *

1. S

İ7 12700H vs R7 6800H laptop

Acer bu işi yapmış. Cihaz ısınmıyor bana mısın demiyor. Cinebench r23 17.800 puan aldı termal kısma yapmadan. Beni çok şaşırttı. Ekran kartı da maks 71 oldu şimdiye kadar. Çözemediğim bi mavi ekran hatası var sadece 2 defa oldu kodunu görene kadar resetleniyor
  2. S

ANAKART TAMİRİ İÇİN NEREYE GÜVENEBİLİRİM?

Selamlar. FX506Lu model asus tuf laptopumun kasasını değiştirirken fark etmeden anakarta zarar vermişim cihaz hiç tepki vermiyor. Oysa bataryayı sökerek tüm işlemleri gerçekleştirmiştim. Şu an şarj ışığı bile yanmıyor. Servis direkt ağzını açıp 18.400TL anakart değişimi diyor. Anakarttan iyi...
  3. S

Acer'i aldım. Bir saat sonra elimde inşallah. Asus tuf f15 laptopum vardı zaten dün anakartı derin bir uykuya çekildi maalesef. Asus'u alıp 16 ram daha eklesem 30 bine mal olacaktı. Dediğin gibi ryzen 7 6800h daha az ısınması beklenen bi işlemci ama araştırdığım kadarıyla a15 yine fazla ısınan...
  4. S

ASUS TUF TEPKİSİZ (STATİK ELEKTRİK?)

Servis anakart yanık diyip geçecek direkt. 1 dakika kadar bastım sonuç yok
  5. S

ASUS TUF TEPKİSİZ (STATİK ELEKTRİK?)

Cihazın klavye kasasını değiştirmek amaçlı bataryayı sökerek tüm parçaları ayırdım. Anakartı da bu sırada alt kasanın üstüne koymuştum yatağın üstündelerdi. Klavyenin arkasındaki metal levhaya değmedi arada kaplaması var. Cihaz hiç tepki vermiyor şarj ışığı bile yakmıyor. Donanımsal olarak bir...
  6. S

Wifi güçlendirici ne işe yarıyor

Modemdeki wifiyi alıp tekrar dağıtıyor bu cihaz. Yaşadığınız pingleri kabloyla da kontrol edin
  7. S

Çözüldü✓ Furmark ısıları nasıl olmalıdır ?

53 dakika yapmanıza gerek yoktu. Sıcaklık gayet iyi. Test yapınca kaç puan alıyorsunuz?
  8. S

50mbps den 100mbps hıza gecmek mantikli mi

Fiyat çok uygun sebebini anlayamadığım şekilde. Tabii ki de mantıklı geçin
  9. S

Wifi güçlendirici ne işe yarıyor

Hangi cihazdan bahsediyorsunuz
  10. S

Laptop fan yağlama & değişim

Asus tuf laptopumun orijinal fanlarının motoru bozulduğu için n11 üzerinden fan almıştım. Sonradan aldığım fanın bıçakları ve kendi daha büyükçe ama bıçak sayısı orijinalden az. Orijinal fanın pervanesini çıkarıp yıkayıp yenisiyle değiştirdim fakat yağlamayı unuttum. Cpu fanı traktör gibi...
  11. S

Comnet'e Abone Oldum Ancak Korkmaya Başladım

Güvenilir bir firma olduğunu düşünmüyordum zaten. En iyisi turknetin e devlet üzerinden onay alması. Zam geldi ama 6 ay 3 kişiden indirimim var. Sonrasında ben de napacağım bilmiyorum diğer isslere de güvenemiyorum bundan dolayı
  12. S

O eski seriydi
  13. S

Acer ve Asus servisi aynı. Asusun malzeme kalitesi daha üstün Acerden. Asusta batarya 90wh acerde 60. Ben de intel olsun istiyordum ama yok piyasada. 12700h 5 derece serin çalışıyor.
  14. S

Şu anki fiyatı indirimli hali dün 29.400 idi. Mux asusta da var.
  15. S

4 çekirdek 10.nesil i5 işlemcili bi laptoptan geçeceğim belki o farkı hissetmeyeceğim bile. Kasa, soğutma ve kalite kısmı da önemli 1674241464 +8 değil de direkt 16 daha takabilirim. Fan boyluk değil de Asus'u teknik servis harici seviyorum 😄
  16. S

Peki neden?
  17. S

Aşağıdaki iki laptop arasında kaldım. İkisinde de aynı ekran kartı var. Elimde 1TB SSD ve 16GB DDR4 RAM var Acer alırsam RAM takabileceğim 24GB RAM olacak. Asus alırsam +1700 lira harcayıp çift kanal yapacağım. DDR4 ve DDR5 RAM çok bariz fark oluşturacak mıdır? Hangisinin soğutması daha iyidir...
  18. S

Gaming laptop prizden çekince direkt kapanıyor

Sanmıyorum uzatmada sorun olduğu kesin. Adaptörü prizden çekince kapanıyor laptoptan çekince kapanmıyor laptop
  19. S

Niye yalnız windows 10 home?

Eğer ürün anahtarın varsa kurulum esnasında girersen açılır. Yoksa sonradan yükseltme yapabilirsin.
  20. S

Gaming laptop prizden çekince direkt kapanıyor

90W 1660 Ti ekran kartlı, 45W 10300H işlemcili (stres testinde 55 görüyor) laptopum var. Epeydir ani FPS dropları yaşattığından dolayı satmayı düşünmeye başlamıştım. Şans eseri adaptörü ilk defa uzatma olmadan kullanınca droplardan neredeyse kurtuldum %90 azaldı droplar. Ekran kartı kullanımım...
Top Bottom