Arama sonuçları: *

1. M

Hangisini almalıyım MSI GS76 vs GP66?

Ben de msiın tasarımlarına aşırı hayranım gp66 leopard fazla kalın ve tok gözükürken gs76 fazla derecede klas gözüküyor. Ben sanırım gs76yı alıcam. Konuyu açma sebebim ekran kartları arasında hangisi daha iyi olur merak etmemdi. Sanırım gs76nın ekran kartı değerleri daha iyi onu alacağım.
  2. M

Elimde bir HP vardı çoook fazla kötüydü ve travma yarattı. Monster istemiştim zamanında fazla derecede sonra kullanan arkadaşlarıma baktım kasıyor donuyor gibiydi ama msi beni asla şaşırtmadı o yüzden gözümde sadece msi ve de kendisiyle eş değer gördüğüm asus var. Ha bu markalar için...
  3. M

Msi ve asus haricinde bakmıyorum diğer laptoplar bana aşırı kalitesiz geliyor. Hele de HP, sanırım ölsem de almicağım bir marka. Yine de teşekkür ederim.
  4. M

Ben de şok geçirdim o an.
  5. M

İkinci el bir yerden alıcam da gs76yı satan adama ulaştım gpu-z uygulamasını kurup değerleri atar mısınız dedim adam ben tok satıcıyım alıcaksan al uğraşamam kusura bakmayın,dedi.İlandaki bilgiler bunlar. TDP tam olarak ne oluyor beni biraz aydınlatır mısınız?
  6. M

Arkadaşlar yazılım mühendisliği okuyacağım yaklaiık 5 ay sonra üniye gidicem ve 4 sene de üniversite var. Bana sağlam güzel bir yazılım bilgisayarı lazım tabi yanında azıcık da oyun oynicaz.Şuanlık iki tane ihtimalim var. Ancak kararsız kaldım çünkü birisi daha yeni bir model diğeri daha eski...
Geri