Arama sonuçları: *

1. SeHectorc

2 bin TL PC'de kullanmak için kulaklık önerisi

Bende rampage fury x kablosuz versiyonu var eğer ilgileniyorsan 1800TL yapabilirim sana bir yıl kullandım sadece. Nova 7 aldığım için satıyorum
  2. SeHectorc

Sistemimde darboğaz var mı yardımcı olur musunuz?

Hangi a Hangi ayar acaba
  3. SeHectorc

Sistemimde darboğaz var mı yardımcı olur musunuz?

Sistemim bu şekilde: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.0GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 1 Anakart: MSI PRO B650-S WIFI DDR5 AM5 (ATX) 1 Ekran Kartı: Inno3D RTX4070 SUPER Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X 1 Bellek: GSKILL Ripjaws S5 Siyah 32GB (2x16GB) DDR5-5600MHz CL28 DUAL...
  4. SeHectorc

55 k ya bu sistem nasıl yarın indirim bitiyor yardımcı olursanız sevinirim

Ben bu sistemi alalı bir ay oldu kendim özelleştirip aldım. Ek olarak soğutucu aldım. onunla 49k falan denk geldi. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-240r-v2-sivi-islemci-sogutucusu-fiyati,1603314988.html
  5. SeHectorc

Bilgisayarda anlık beyaz çizgiler ve kararma hatası

Yaklaşık bir ay önce bi sistem topladım ilk başta her hangi bir sorun yoktu fakat şuan oyun oynarken ya da video izlerken ekranda alt kısmından orta kısmına kadar beyaz bi şerit anlık olarak belirip gidiyor. Bazen de ekran tamamen gidip geri geliyor bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursanız...
  6. SeHectorc

Hazır sistem almak istiyorum önerilerinize açığım

Merhaba benim aklımda AMD işlemci ile Nvdia ekran kartının harmanlanmış bir sistemi var. Tabi sizinde önerilinizi göz ardı etmek olmaz. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Yeri gelir FPS yeri gelir yüksek grafiklerde hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşşekür ederim.
  7. SeHectorc

Kablosuz mekanik klavye önerisi

2000 2500 tl gibi bir bütçem var. Kablosuz , switch olarak red veya brown switch , %60-65 gibi bir klavye düşünüyorum kemove k68 alıcaktım fakat tükenmiş. Yardımcı olursanız sevinirim
Geri