Ben bu sistemi alalı bir ay oldu kendim özelleştirip aldım. Ek olarak soğutucu aldım. onunla 49k falan denk geldi.
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-240r-v2-sivi-islemci-sogutucusu-fiyati,1603314988.html
Yaklaşık bir ay önce bi sistem topladım ilk başta her hangi bir sorun yoktu fakat şuan oyun oynarken ya da video izlerken ekranda alt kısmından orta kısmına kadar beyaz bi şerit anlık olarak belirip gidiyor. Bazen de ekran tamamen gidip geri geliyor bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursanız...
Merhaba benim aklımda AMD işlemci ile Nvdia ekran kartının harmanlanmış bir sistemi var. Tabi sizinde önerilinizi göz ardı etmek olmaz. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Yeri gelir FPS yeri gelir yüksek grafiklerde hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşşekür ederim.
2000 2500 tl gibi bir bütçem var. Kablosuz , switch olarak red veya brown switch , %60-65 gibi bir klavye düşünüyorum kemove k68 alıcaktım fakat tükenmiş. Yardımcı olursanız sevinirim