Arama sonuçları: *

• Users: Arif0
  • Order by date
  1. Arif0

Kiralarsın güvenilir mi? ?

Yok hocam kiralamadım.
  2. Arif0

CS 2 SEÇKİN MODU KİLİTLİ?

Seçkin aldıktan sonra level kasman lazım. Yanlış hatırlamıyorsam ilk 10 leveli geçmeden maç attırtmıyor.
  3. Arif0

Ben Çok Mu Şanslıyım Bir Şeyi Mi Yanlış Yapıyorum?

40 değil de 35 ver. Bide cs2 açmaya çalış. R23 testinde olmuyodu ama cs2 açınca sistem gidiyodu çok düşürünce bende. Deneye deneye yap işt biliyon.
  4. Arif0

RDR2 hatasız çöküyor.

Hocam olay hangi yamayı kurduğun değil hangi scripthook sürümünü kullandığın, bide loader işte. https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1472 Bu linkteki güncel olan, original sitesindeki şuan ki rdr2 sürümü ile uymuyor. Buda yama içindeki loader la script eski kalıyor demek. Ondan...
  5. Arif0

RDR2 hatasız çöküyor.

Bildiğiniz sağlam yama varmı ? Varsa elle çeviri : D
  6. Arif0

RDR2 hatasız çöküyor.

Epic games den almıştım 98tl ye ama heroic launcher kullanıyorum. Bakmadım hocam. Bi kere oldu temizledim ama denk gelmedi daha. Hocam ikisini de denedim ikisinde de çöküyor. Yama kurulu. İngilizcem yeter ama yamayla oynamak daha zevkli oluyor açıkçası.
  7. Arif0

RDR2 hatasız çöküyor.

Herhangi bir hata vs çıkmıyor karşıma. Sanki altf4 atmışım gibi kapanıyor. Daha önce hiç oynamadım, karlı bölüm bitirdikten sonra olmaya başladı. Daha önce de sadece 1 kere mavi ekran aldı w10 R5 5600X RX6800 16GB ram 3600Mhz, bu sistem 1080p ultra da yeter herhalde. Fazla bile.
  8. Arif0

Mouse um CS2 de flick atarken hareket etmiyor

Belki sensör içerde oynuyodur. Telefon kamerası ile mouse u sallarken sensöre bak bi. Telefon kamerasında mouse ışınları gözükür. Çözümü bilmiyorum ama belki bu bir şey farkettirir. Ah şunun yüzünden dersin.
  9. Arif0

Kalıcı Ücretsiz Bloody Mary - Scary Horror Game (Ücretsiz Korku Oyunu) itch.io

Ben itch io ya güvenemiyorum nedense ya. Bi sıkıntısı yok ama ne bilim, sitesi sanki bişi inirince fbi basıcak havası veriyo.
  10. Arif0

Dondurma makinesi önerisi

Ev tipi dondurma makinesi kullananlar ne narka önerir acep ? Deneyimleri ile anlatırsanız hoş olur.
  11. Arif0

Pc fanları icin çoklayici

Hocam ben hızından bahsetmiştim ama sizin fanlar 3 pinli zaten. Hızı ayarlanmıyor genelde 3 pinlilerin.
  12. Arif0

Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3 pinli modeller kontrol edilemez oluyordu, ama eğer pin delikleri yan yana ise yani aralarında 1 nokta boşluk yok ise gene takarsınız. Benim kasada 2 tane 4 pinli 1 tane 3 pinli var. Hepsi bu çoklayıcıya bağlı. Tek fark 1 tane fanımı kontrol edemiyorum, güç alıyor...
  13. Arif0

30TL ye aliexpress den almıştım zamanında. Aynı buna benziyor. Ucu anakartda ki port a giriyor. Bu şekilde tüm fanlar aynı sokette çalışıyor. Benim mesh taraf fanları buna bağlı, bi sıkıntı çıkmadı şimdilik. 3 yıl olcak. 3 fan takılı A520MK anakartım. 1770582419 Hocam tam olarak aynı modeli...
  14. Arif0

FACEİT SECURE BOOT HATA YARDİM

Secure boot sıfırlaman lazım. BIOS dan secureboot açtığın yerden key sıfırlama gibi bi seçenek olması lazım. Bana da olmuştu böyle çözdüm.
  15. Gigabyte B550-B550M anakart

Comment by 'Arif0' on the classified ad 'Gigabyte B550-B550M anakart'

Saolun hocam anakart buldum konuyu kapadım.
  16. Arif0

Yardım Am4 sistem için anakart önerisi

aorus b550 gibi bir şey bakabilirsin, soğutucu bloklu alman şart.
  17. Arif0

🔥İndirim LEGO Ürünlerinde Geçerli 200₺ İndirim Kuponu!

Bi tane LEGO SPEED yok la. Stokta kalanları koymuşlar hep.
  18. Arif0

8k bütçe ye klavye+mouse önerisi

Var, oda v6 zaaten : D Hangi iki model eline ve tutuş şekline uyuyorsa onu al. Teknik özellikleri aynı.
  19. Gigabyte B550-B550M anakart
    Closed

Alınır Gigabyte B550-B550M anakart

B550M-K ve DS3H harici bakıyorum. B550 veya B550M ikisi de olur. 3-3500TL civarı tekliflere açığım.
  20. Arif0

Ana Konu 🖥️DA YENİ SİSTEM YAYINDA 9999'TL🖥️

Bu videodaki 100 stoklu RX6800 sistemi 17k ya almıştım. Tek sıkıntısı A520mk var sistemde. Haala A520 yi kullanıyorum, aynı sistem. B550 alcam haala bu sisteme. 2 tane daha fazladan ram takıcam elimde. Daha 6 yıl felan update yapmam sisteme.İlk sistemimin bu olması hoşuma gidiyor. B550 anakartı...
Geri