Arama sonuçları: *

1. Ö

Laptop yukseltmesi mantıklı olmuşmu?

Elindeki laptopu o fiyata satabilir misin bilmiyorum ama bence oldukça iyi fiyat ve mantıklı olmuş hocam, iyi günlerde kullan. Tek diyebileceğim şey markası. Umarım arızalanmaz çünkü her ne kadar genel olarak diğer markalara nazaran daha kaliteli olsa da asus teknik servisi rezalet. Bu yüzden...
  2. Ö

Laptopa monitör bağlamak mantıklı mı

Hocam maalesef kablo hakkında bilgim yok, dediğim gibi performansı muhtemelen olumlu yönde etkileyecektir. Laptop ekranını devre dışı bırakıp monitörde takıl. Gecikme olarak ise çok da kafana takmana gerek yok; özellikle monitörü 0.5-1ms falan almak istiyorum demişsin fakat o gecikme değerleri...
  3. Ö

Steam ilgili bir sorun

ilk defa böyle bir şey görüyorum yeni mi geldi acaba, ama eğer bir hesap uyarın falan yoksa dolandırıcılık şüphesine düşmediysen merak etme steam vericez diyosa verir yok edicek hali yok
  4. Ö

Çözüldü✓ Ekran böyle oluyor neden

bence sen ddu ile sürücüyü tamamen kaldır yeniden kur tekrar dene
  5. Ö

anaa harbi ben de hotspot yazan yere bakmışım 255i görmemişim. 255 derece olmasının imkansız oluşu bi yana, tam olarak 8 bitlik işaretsiz sayı üst limitinde. Muhtemelen bir çeşit uyumsuzluk veya sürücü hatası
  6. Ö

Yeni Bilgisayarda Yaşanan Problemler

Ayrıca fanları taktıktan sonra sorunun ondan kaynaklanmadığını sisteme birçok şey yükleyerek nasıl anladın :) Belki de fanı ters taktın ve işlemci çok ısındığından kapanmamak için hızını düşürüyor. Sıcaklık değerlerine mutlaka bak
  7. Ö

Yeni Bilgisayarda Yaşanan Problemler

Tüm sürücüleri düzgün bir şekilde kurduğundan emin misin? Aygıt yöneticisinde herhangi bir bilinmeyen aygıt veya uyarı var mı? Olay görüntüleyicisinde uyarı veya hata kayıtlarını incele, belki sorunla ilgili bir hata kaydı vardır. Ve yavaşlığın sebebini bulabilir veya video atabilir misin...
  8. Ö

Yardım Ekranım grimsi oldu renkler soldu

Renk ayarlarını sıfırlamayı dene. Ya da amd software ı silip yüklemek yerine sürücüsünü güncelleştir, yeni sürücüyü kurarken temiz kurulum yap seçeneğini aç
  9. Ö

Laptopa monitör bağlamak mantıklı mı

Cihazında mux switch yoksa -ya da varsa ama laptopun normal ekranını dahili grafik modunda kullanıyorsan- harici bir monitörde kullanmak biraz daha düşük gecikme ve daha yüksek performans vericektir, çünkü hdmi girişi harici kart üzerinde. Görüntü kalitesi kaliteli bir kablo kullanıyorsan sorun...
  10. Ö

başka oyunlarda bu tarz şeyler var mı, ayrıca arkadaşın dediği şeyleri oyunu steam gibi resmi bir yerden indirdiysen kurmamış olma ihtimali var mı bilmiyorum ilk açılışında kurmuş olması gerek
  11. Ö

emin değilim ama bir çeşit gpu artifact gibi duruyor, önce çok ısınmadığından emin ol. eğer sıcaklık değerleri normalse sürücüyü güncelleştirmeyi/kaldırıp kurmayı dene. yeni kartlarda bir süre böyle sürücü hataları da olabiliyor. düzelmezse donanımsal olup olmadığını anlamak için bi furmark ya...
  12. Ö

15-20 bin TL telefon önerisi

Yıllardır huawei/honor kullanıyorum. Şu anda da honor 90 kullanıcısıyım. Bu fiyat bandında bence tasarımından tut yazılımına kadar en beğendiğim f/p cihazlar onlarınki. Samsungların arayüzünü, amiral gemisi olmayan modellerinin zarifliğini hiç sevmiyorum bu yüzden bu fiyat bandında yine telefon...
  13. Ö

Yardım İşlemci oyunlarda tam ghz çalışmıyor

İşlemcinin saat frekansının artması her zaman alacağın fpsi arttırmaz. O anki yük durumuna, sıcaklığına, bios ayarlarına vs bağlı olarak değişir. Kaldı ki tüm çekirdekler aynı frekansta da çalışmayabilir. Senin gördüğün 4.1GHz ortalama frekansıdır. Eğer oynadığın oyunun çoklu çekirdek yönetimi...
  14. Ö

Kulakiçi hassasiyetinde kafaüstü kulaklık önerisi

Selamlar, bugüne kadar hep kulakiçi kulaklık kullanmış biri olarak kulakiçi kulaklıkların ses netliğine, hassaslığına çok alıştım. Ama uzun süreler kullanması artık çok rahatsız ettiğinden-ve tinnitusumu arttırdığından- mikrofonlu kafaüstü bir kulaklık almak istiyorum. Fakat sorun şu ki daha...
  15. Ö

Çözüldü✓ Scyrox v6 kullanan var mı?

üzgünüm biraz geç cevap olacak ama, 1 aydır kullanıyorum ve bataryası için şunu diyebilirim: ben de her gün pcyi uzun süre açık tutuyorum ve en az 3 4 saat aktif mouse kullanıyorumdur. 1k hz de kullanıyorum çünkü daha yüksek hızlar hem stabil değil(gecikme takılma şeklinde değil de sabit bir...
  16. Ö

Cevap veren olmadı ve fiyatı çok uygun olduğundan beklemek istemeden aldım, aynı şeyleri merak eden varsa ben cevaplamış olayım: scroll wheel oldukça standart, olması gerektiği gibi çalışıyor. Birkaç yıl içinde muhtemelen değişim ister gibi hissettiriyor çoğu mousedaki gibi. Makro ise en az 10ms...
  17. Ö

Scyrox v6 almayı düşünüyorum fakat internette scroll wheella ve yazılımının performansıyla ilgili neredeyse hiçbir bilgi bulamadım. Gördüğüm tüm inceleme videoları sponsorlu olduğundan belli başlı öne çıkan özellikleri dışında detay vermiyorlar/içini açıp incelemiyorlar. Scroll wheel benim için...
  18. Ö

60-80$ arası klavye önerisi

Selamlar, bu kadar kez sorulmuş bir soruyu tekrar sormamın ve başlıkta TL kullanmama sebebim yurt dışından alacak olmam. Ne yazık ki artık çoğu şeyi yurt dışından getiremiyoruz haliyle bu konularda önerilen klavye çeşidi sınırlı ve fiyatları normalden yüksek oluyor. Konuya gelicek olursak %75-60...
  19. Ö

Laptop ekran kartı arızaları

Sorun dahili monitördeymiş, ekran değişimi sorunu çözdü
  20. Ö

Ekranda oluşan küçük hasar ve ölü piksel

evet cihazı yeni almıştım, fakat ilk aldığımda herhangi bir sorun yoktu kullanıcı hatası derler ve zaten öğrendim ki ilk aldığımda olsa bile 1 ölü piksel için değişim veya iade yapılmıyormuş bilmemne yasalarına göre 3-5 arası ölü piksel varsa yapılabiliyormuş hatta siyah-beyaz olma durumuna ve...
Geri