Arama sonuçları: *

1. DoomSlayer

Oynayacak Oyun Bulamıyorum Tavsiye Lütfen

Evet, Doom 2016 efsanedir. Aynı şekilde Doom Eternal da efsanedir. Doom Eternal sadece biraz daha taktikselleşmiş versiyonu. İki oyunda kessinlikle alınır ve kessinlikle fiyatına değer.
  2. DoomSlayer

Oynayacak Oyun Bulamıyorum Tavsiye Lütfen

Kessssssinlikle ama kessssinlikle Doom Eternal öneririm. Bakın saf FPS türünü beğeniyorsanız bu oyunu sevmemenize imkan yok. Oyun taktiksel ve her bir bölüm geçtikçe oyun daha da zorlaşıyor. Bu zorlaması da aşırı zevk katıyor oyuna. Korktukları tek şey....... sensin...
  3. DoomSlayer

Rtx 2080 darboğaz olurmu

Aşırı fazla olur. Ryzen 5 5600 falan öneririm.
  4. DoomSlayer

ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A monitör ghosthing var mı?

Arkadaşlar merhaba, monitörümün marka modeli başlıkta yazıyor. Ölü piksel testinden başarıyla geçti ve ölü piksel çıkmadı. Ancak ghosthing var gibi. Sizin fikriniz nedir? Görseli aşağıya bırakıyorum....
  5. DoomSlayer

500 TL Kulaklık önerisi

Gamepower markasını da Technopat Forumda eziyorlar alınmaz diyorlar hocam ne bileyim.
  6. DoomSlayer

500 TL Kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba. 500 TL bütçem var sorun çıkartmayacak kaliteli bir kulaklık önerir misiniz?
  7. DoomSlayer

Zotac marka RTX 3060 alınır mı?

Hocam teşekkür ederim. Galax'ı bilmiyorum o iyi olabilir ama PALIT hakkında pek iyi yorumlar yapılmayan yerler gördüm.
  8. DoomSlayer

Zotac marka RTX 3060 alınır mı?

Arkadaşlar RTX 3060 alacağım ama Zotac marka. Zotac markasını ilk defa duyuyorum iyi midir? https://www.sinerji.gen.tr/zotac-geforce-rtx-3060-twin-edge-12-gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-43198
Top Bottom