Arama sonuçları: *

1. Shiniori

30k bütçeye iki tane full sistem

3060 ekran kartlı sistemlere bakın oyun için.
  2. Shiniori

Yardım Ryzen 7 9700X için hangi soğutucu daha iyi olur?

Arctic Liquid Freeze III 360mm al bunu boşver diğerlerini bak keyfine iç kahveni yudumla :) 1737317926 Arctic Liquid Freezer III 240 buda işini görür 1737317960 kardeşim kısacası eğer 16 çekirdekli işlemci almıcaksan 240mm lik yeter işini görür her türlü.
  3. Shiniori

Yardım Ryzen 5 5600 Soğutucuyla 84 Derece

sana tavsiyem işlemcini bios da core ratio dan 35.00 yap 3.5ghz de çalışır ısınma falan olmaz.
  4. Shiniori

Çözüldü✓ Termal Macun Değişimi Sonrası İşlemci Isınıyor

bende m6 kullanıyorum iade etme mercimek boyutunda işlemcinin ortasına sık gerisi soğutucuya kaldı. hadi iyi performanslar :)
  5. Shiniori

ryzen 9950x için aldım çok güzel oldu miss gibi koruyor
  6. Shiniori

@AliMert37 hocam resimdeki koruma am5 ,işlemciler içindir. 5600 am4 işlemci asla olmaz.
  7. Shiniori

Çözüldü✓ Termal Macun Değişimi Sonrası İşlemci Isınıyor

hocam sen mayyak mısın :D occ testinin ne anlama geldiğini biliyormusun. işlemcini tam yükte çalıştırır 100 den aşşa düşmez asla. boşta ve oyundaki derecelerin çok iyi :) occ testi işkence testi bildiğin :) şükür et haline bir sorun yok iyi forumlar 1737223409 bu arada söylemeyi unuttum...
  8. Shiniori

ekran kartını çıkar işlemcinin soğutucusunu çıkar yenden tak yerine oturmadığı için sıcaklık yükseliyor. 1737223185 bende Ryzen 9 9950x var yerine oturmadığı için 105 derece sıcaklık oluyor söküp taktığımda 75 dereceyi geçmiyor çok şükür.
  9. Shiniori

Rampage'nin Forza 1200w PSU Alınır mı

son noktayı ben bırakayım. ürünü bir bucuk senedir kullanıyorum dehşey güzel mükemmel bir psu 3090 suprim x ve ryzen 9 7950x ile ucuşta...
  10. Shiniori

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING AMD YARDIM

rog strix b550-f primeden kat kat kat kat kat daha iyidir :) tepe işlemci 5950x işlemci ye özel biçilmiş bir anakartdır. bu anakarta hangi işlemciyi takarsan tak tam performans alırsın. prime b450 maddi durumu kötü olanlar için ve performans düşüklüğü bir anakarttır. ROG STRIX dünya çapında...
  11. Shiniori

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX B550-F GAMİNG WIFI II mı? Herhangi DDR5 bir anakart mı?

dostum bana en yüksek bütceni söyle sana güzel bir sistem toplim sen satın al parcalarını.
  12. Shiniori

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

6 çekirdekli işlemci kullanıyorsun. Ryzen 7 7800X3D bütcene göre almanı tavsiye ederim.
  13. Shiniori

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX B550-F GAMİNG WIFI II mı? Herhangi DDR5 bir anakart mı?

yeni teknoloji oyunlarında ddr4 s,stem ryzen 5900x ve 5950x tarzı işlemcilerde ve 2x16 32gb 4000mhz li ramlerde cok cok rahat oynarsınız zaten. ama benim gibi ilerisini düşünürsen eğer 2x32 64gb ramlı 7950x3d işlemciyle uzaya cıkarsınız :) 1705868809 sen the lost a bakma kardeşim sana tavsiye...
  14. Shiniori

işte türk erkeği haksızlığa tahammülü yok sonuna kadar haklısın yanındayım. (y) 1705668542 işte istediğim cevap tecrübeli bir arkadaş. yanındayım kardeşim. (y) bırak itelesinler kardeşim bunlara haktır :ROFLMAO:
  15. Shiniori

temiz ve faturalı garantili ikinci eller sıfırıyla aynı fps değerlerini verir. ama yurtdışı alınan ekran kartları bilki mining yapılmıştır. temizinden 2 fanlı 3070 ti alabilirsin özellikle galax modeli ikinci el ekran kartlarında kutusu olması şart faturalı ve garantili temiz arkasındaki...
  16. Shiniori

ram 6000 mhz yapınca pc açılışta yavaş açılıyor

1 dk beklemesi normal benim sistemimde öyle ilk yaptığımda 1 dakika bekletiyor çünkü donanımları tanımaya calısıyor. sonrasında bir yada iki kez resetten sonra düzeliyor zaten 30 saniye sarı ısıkda bekletir sonra hızlıca windowsa girer. bu ddr5 sistemin ram frekanslarıyla alakalı bir şey yüksek...
  17. Shiniori

varsayımlarla konuşma sus bence. o ailesiyle onun arasındaki sohbet o arkadas bana gelse emin ol senden daha iyi sistem toplarım ona. hemde uygun fiyata piyasadaki fırsatcı insanlardan kazık yememiş olur :)
  18. Shiniori

Öneri [ÇÖZÜLDÜ] 4 slot RAM safe mode hatası alıyorum 6000 mhz yapamıyorum.

asus rog strix b650e-f kullanıcıları 1409 bios sürümünü indirin yükleyin sorun cözülücektir :) 64 gb 6000mhz stabil sekilde calısıyor.
Geri