Arama sonuçları: *

1. H

Rampage Oyuncu Koltuk 3/2 öde ile 3198 TL

marka kötüleme yapmak istemem, sadece deneyimimi paylaşacağım; rampage kl-r77 model koltuğum var, mekanizma 2 kere, tekerler 1 kere, oturduğumuz kısım 1 kere değiştirmek durumunda kaldım. şuanda da oturduğum kısmın içindeki demir parça ve kolçaklar kırık. bu değiştirilen parçaların hepsini...
  2. H

120-140 cm masa önerisi

Aynen ben de bu markaya bakıyorum, geçen forumda 1.3k'ya indirime düştüğü paylaşılmıştı, bir ümit yokluyorum sürekli :D
  3. H

120-140 cm masa önerisi

kasalar masada durmayacak, ev küçük olduğu için max 140 şansım var
  4. H

120-140 cm masa önerisi

selamlar, 120 ya da 140 cm masa önerinize ihtiyacım var. çift monitör, çift pc kullanacağım. bütçe olarak en uygun olanları önerebilirseniz benim için iyi olur. şimdiden teşekkürler.
  5. H

3'LÜ SWEATSHIRTLER 500 LİRA🔥🔥

L beden sipariş ettim bro, sen boy kilo ve aldığın bedeni yazabilir misin ?
  6. H

❌İndirim Bitti! ONIKUMA Brown Switch Mekanik Oyun Klavyesi 3.647 TL Yerine 370 TL Vergili 592TL

yön tuşları bile yok onlar excelde bile lazım oluyor :D
  7. H

Klavye Önerisi (öneri bekliyorum)

selamlar, formda yeniyim, o yüzden kırılım- konu- başlık vs hatalıysa kusura bakmayın :) çift pc kullanıyorum, birisi iş bilgisayarı. iş bilgisayarı için tuş hissi güzel olan, az yer kaplayan (num lock kısmı olmayanlar olabilir) tatlı bir klavye arıyorum. şu bir ara aliexpress ilk siparişe...
  8. H

~7K laptop önerisi şimdiden teşekkürler

destek olanlara tesekkürler, buradan bi seçim yapıcam 1674046358 tesekkürler, 4 gb ram beni de çok geriyor ama acer markası da geriyor biraz. hiç bilmiyorum acer'i
  9. H

çok teşekkür ederim, 8 gb ramli bulamamıstım bu bütçede. hemen değerlendiriyorum. hiç acer marka tecrübem olmadı bi araştıracağım
  10. H

aklıma en çok yatan model şu bu arada 1674043042 dostum bu bütçenin düşük bulunacağını tahmin ettim ve açıkladım, bu bütçeyi aşamıyorum maalesef. teşekkürler (:
  11. H

selam dostlar, 7k kadar bütçe ile genellikle pek çok chrome tab'ı, aynı anda word ve excel, spotify felan açık olacak ve bu bütçeyle mümkünse bu işleri yaparken kasmayacak bir laptopa ihtiyacım var. şimdiden değerli önerileriniz için teşekkür ederim, iyi forumlar ps: max 7.5klara çıkabilirim...
Geri