Arama sonuçları: *

1. Resatmnkse

Bu pc nin piyasası ne kadardır?

kfg var da ben 70 civari diye düşündüm
  2. Resatmnkse

Bu pc nin piyasası ne kadardır?

ekran kartı: inno 5070 işlemci: ryzen 9600x 16x16gb ram viper 6000mhz msi ddr5 anakart 1tb ssd cricual 600+80 silver colormaster 3 fanli sogutucu kaç paraya satılır. piyasadan pek haberim yok bende var satacağım
  3. Resatmnkse

PlayStation 5 için kulak içi öncelikli kulaklık önerisi

arkadaşlar PlayStation 5 için kablolu kulak içi öncelikli kulaklık önerisi istiyorum sizden. 1-2k civarında olabilir belki az biraz daha fazla
  4. Resatmnkse

İnstagramda lors eva paspas

hayır
  5. Resatmnkse

MOBİLDE VİDEO ÇEKMEK İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR MOBİLDE OYUN VİDEOSU ÇEKİYORUM. BURNUMDA SORUN OLDUĞU İÇİN NEFESİMİN SESİ FAZLA ÇIKIYOR. BU DA VİDEOLARA YANSIYOR. BUNU ÖNLEYEBİLECEK BİR KULAKLIK VAR Mİ?
  6. Resatmnkse

Xiaomi 14 ekran kaydedici

Çok şey denedim farklı sürümler falan filan yok olmuyor. Biriyle konustum miui forumda ayni sürüm numarasına sahibiz onda var. Sorun ne harbi merak icerisindeyim
  7. Resatmnkse

Sonuc olarak benim sorun hala çözülmedi 😅
  8. Resatmnkse

O yüzden senin ayarlar öyle
  9. Resatmnkse

T Telefonunuz ne?
  10. Resatmnkse

Guncelleme kaldır seçeneği yok maalesef
  11. Resatmnkse

Denedim de olmamıştı
  12. Resatmnkse

120w usb typ-c kablo

Arkadaşlar Xiaomi 14 kullanıyorum. Bugün sipariş ettiğim Xiaomi 120W şarj aleti geldi gayet orjinal duruyor Amazondan aldim. Telefonum 90w destekliyor sıkıntı yok yapıyor. Ama kablosu sanırsam 1m ben alıştım 2m kablo kullanmaya. Önceki şarj aleti typ-c çıkışlı olduğu için kablosunu...
  13. Resatmnkse

Arkadaşlar YD Xiaomi 14 kullaniyorum kayıtlı. Ekran kaydedicisini kullanacağım ama bir türlü ekranı kaydederken hem telefon sesi hem mikrofonun sesini alamıyorum. İnternette biraz bakındım resimde de var bir YouTube videosundan ss ledim her ikisi seçeneği var ama benim telefondan çektiğim ekran...
  14. Resatmnkse

Kanalım ile ilgili tavsiye ve önerileriniz

Tiktoka kısa videolar atiyorum laylastogim maç icerisinden kesitler olarak 1746143806 Evet ses tonu olarak acemilik olsa gerek pasif kaliyorum. Video resimlerini kendim yapıyorum. Çok bilgili değilim bu konularda. Şu anlık elimden bu geliyor. Oyun normalde 10 15dk lik maçlar seklinde...
  15. Resatmnkse

Worldnet Kullanan var mi?

Onlar sadece altyapisiz internet vermiyor mu? Altyapı sogulattigimda 200 alabiliyorum max öyle gözüküyor
  16. Resatmnkse

Kanalım ile ilgili tavsiye ve önerileriniz

https://youtube.com/@hanmabakimlbb?si=SjPBrULNPaIEyjnU Kanalım budur. Mobile Legends içerikleri üretmeye çalışıyorum. Son 14-15 videodan önce sesli atmıyordum video. Şuan düzenli olarak sesli olarak atabiliyorum. Kanal duzeni logo anlatımım falan nasil sizce? Birde her videoya 100 liralık...
  17. Resatmnkse

Worldnet Kullanan var mi?

1000mbps nasil veriyor?
  18. Resatmnkse

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi

Böyle bir arayışta olabilecek arkadaşlar için bunu öneriyorum. Aldim denedim ve çok temiz ses aliyor fiyatina göre. Ses kalitesi de kötü degil kesinlikle. Arayisinizi bu ürün ile son verebilirsiniz
  19. Resatmnkse

Uygulamayi sildim ama hala var olarak gözüküyor

Denedim ya olmadı. Farkli bir uygulama buldum simdi hatta 1 tık daha iyi. Ama yine de çözmek istiyorum sorunu
  20. Resatmnkse

Uygulamayi sildim ama hala var olarak gözüküyor

Youcut uygulaması indirdim apk olarak yeni versiyonu kurmak için yeni apk indirdim guncellemesi icin. Ama guncellemedi. Bende var olanı silip tekrar yüklemek istedim. Ama yüklü olmadığı halde gorseldeki gibi güncelle diyor. Play store uzerinden de yuklemiyor. Anlayamadım gerçekten
Geri