Arama sonuçları: *

• Users: Er3Nw
  • Order by date
  1. E

Neden RTX 20 ve RTX 30 serisinde DLSS 3 yok benim düşüncem.

Size tam olarak katılmasamda haklı olduğunuz yerler var özellikle zaten nvdianın yaptığı son güncelleme ile zaten yazılımsal olarak dlss 3.5 çıktı fakat 3000 serisinde fg yok tabi ama şöyle bi durum var amd fsr 3.0 için rtx 3000 kartlar içinde Fg sunucak bence arkadaşın dediği gibi kurnazlık...
  2. E

Garip bir m.2 ssd problemi, anakart m2 mi seçiyor ? Anakart NVMe'yi görmüyor

Hocam konuyu hortlatıyorum sorunu çözebildinizmi ?
  3. E

FIFA 23 de ekran kartı donması

hocam şöyle ki sorunu çözdüm fakat amd için eğer ryzen master uygulaması kullanıyorsanız ve ayar yaptıysanız onları default ayara çekip tekrar deneyin. ben böyle sorunu çözdüm.
  4. E

FIFA 23 de ekran kartı donması

Arkadaşlar selam ilk öncellikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum onun için şimdiden özür dilerim. Arkadaşlar fifa 23 oynarken aniden bir siyah ekran geliyor arkada hata mesajı gelıyor fakat pc o arada tepkı vermıyor ve ekran kartım donuyor ve yanıt vermeyı kesiyor ışıklarda öyle donuyor...
  5. E

Çözüldü✓ i7 7700k 3060ti darboğaz

cevabınız ıcın teşekkür ederim
  6. E

teşekkürler 1676938675 5600e butcem yetmiyor pekı 5500 de darboğaz yapma sansı varmı?
  7. E

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bi kaç hafta önce 3060tı ekran kartı aldım ve sanırım darboğaz yiyorum 1080ti ekran kartında daha fazla fps alıyordum acaba ıntel 11400f alsam bu fps sorunu düzelirmi sistemim şu şekilde z270 ultra gamıng anakart 16gb ram 3000mhz ı7 7700k ıslemcı 3060ti ekran kartı
  8. E

oyunlarda hata vermeden atma sorunu

cok ozur diliyorum sistemim soyle ekran kartım: zotac 1080ti amp edıtıon işlemci: i7 7700k Anakart: gigabyte z270x ultra gamıng RAM: Corsaır vengeance 2x8 16gb ddr4 3000mhz PSU: corsaır rm750x
  9. E

oyunlarda hata vermeden atma sorunu

arkadaslar herkese merhaba oncelikle anlamadigim bi sorun var soyle ki valorant gta5 asetto gibi oyunlarda bu hatayi almiyorum fakat diger mw2 ve csgo oyunlarda hata vermeden oyun donup masaustune atiyor msi after burner ile memory ve clock hizlarini -400 ve -500 e cekince bu hatalari almiyorum...
  10. E

oyunlarda donma sorunu

3-4 hafta oluyor bu arada belırtmeyı unuttum gta 5 gıbı eskı oyunlarda son ayar acıp sıkıntısız oynayabılıyorum
  11. E

oyunlarda donma sorunu

Kaldırıp denedim fakat aynı sorun devam ediyor 1674075008 evet son sürüme güncelleme yapınca daha çok oyundan atmaya başlıyor
  12. E

oyunlarda donma sorunu

Arkadaşlar sorunum sadece oyuna girince başlıyor. normal web tarayıcısında dolaşırken hiçbir problemim yok fakat işler oyuna gelınce 5-10 dk arasında sorun yok gayet temız oynuyorum.Fakat daha sonra anıden bı anda donmaya başlıyor kimi zaman sadece oyun donuyor yada masaustude donuyor masaustude...
Geri