Arama sonuçları: *

1. H

GENCERGAMİNG 8 gündür sistem gönderimi yapmadı. Normalmidir?

Ben satın almıştım 1 hafta içinde gelmişti, destek talebi oluştur veya ara kendilerini yardımcı oluyorlar hocam
  2. H

Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX 2 adet m2 ssd takabilir miyim?

Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakartıma 2 adet m2 ssd takabilir miyim?
  3. H

Arctis 3 mü Cloud II mi?

Arkadaşlar 500 lira gibi uygun bi fiyata arctis 3 buldum sıfır, amazondada cloud 2 850 lira sizce hangisini almalıyım aradaki fiyat farkına değer mi?
  4. H

165 hz monitör tavsiyesi

Arkadaşlar aoc'un c24g2u 165 hz monitörü ile asus'un vg24vqe 165 hz monitörü arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Aoc: https://www.hepsiburada.com/aoc-c24g2u-bk-23-6-165hz-1ms-vga-hdmi-display-vga-freesync-full-hd-curved-led-monitor-p-HBV00000Y2TII Asus...
  5. H

Mouse önerisi, sizce hangisini almaliyim?

Arkadaşlar eli büyük birisiyim sizce smx r22 phoenix mi yoksa smx r27 voyager mi
  6. H

Donanım Arşivi Web Sitesine Yazar Alımı

Haberleri kendim hazırlayabilir miyim peki? Örneğin karantinada izleyebileceğiniz 10 dizi veya oynayabileceğiniz 10 oyun benzeri
  7. H

Fiyat performans kulaklık önerisi

teşekkürler arkadaşlar. Rampage rm-19 forte-y aldım. 1586694171 Kulaklık gelince almak isteyen arkadaşlar için tecrübelerimi yazarım konu kilit <3
  8. H

teşekkür ederim. 7.1 bakınıyorum ama olmazsa buna dönebilirim
  9. H

Hocam epeyden karşılaştırdım rm-19la james donkeyi 710'u rm-19 daha güzel gibi geldi Ayrıca hepsiburada 25 tl indirim kodum var o yüzden hepsiburadadan önerirseniz sevinirim teşekkürler
  10. H

170 180 TL'ye kadar fiyat performans kulaklık önerebilir misiniz? Şimdilik rampage rm-19 Forte-y'ye baktım ama kararsız kaldım
Geri