Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim ANC li Bluetooth Kulaklık vergi dahil 270TL aliexpress (Kukalık geldi)

2 saat önce paylaşılan bir şey fiyat sepette 420 TL ne alaka .
  2. K

Asus tuf 7900xtx ve Sapphire 7900 xtx nitro

Ya burada amaç boy gösterme değil aldım ilk bir hafta çok memnundum sonra dönüp baktığım da oyun için bu paraları vermek pişmanlık bence 4090 da kullandım 2 hafta arkadaşın mimarlık ofisine almıştım test vs ettim çizim yapmaya bile aşırı fazla bir cihaz ve aşırı güç tüketiyorlar benim tavsiyem...
  3. K

Salladım fazla köpürtme den ilk çıktığı hafta aldım 1 seneyi geçti kullanıyorum NVİDİA sevicileri kriz geçiriyor şuan 8k...... Ha pardon 80 bin TL vs 45 bin TL 1713266277 Salladım fazla köpürtme den ilk çıktığı hafta aldım 1 seneyi geçti kullanıyorum NVİDİA sevicileri kriz geçiriyor şuan...
  4. K

Paran varsa düşünmeden al MSI Rx7900xtx kullanıyorum hiç üzmedi her şey son grafikte ısı olarakta dert etme 8k oynuyorum oyunları.
  5. K

🔥FSR 3.1 DUYURULDU, 40 YENİ OYUN 3000 Serisi Kullananlar Mutlu🔥

Bu Nvidia kullanıcıları sanki hiç Windows hata verip pc leri veya Nvidia kartlar hata verip çökmüyor veya oyunu yeniden başlat mı yormuş gibi AMD ye çamur atıyorlar kendimi bildim bileli en az=10 AMD kart kullandım ara ara watman vs hatalar aldım ama hiç bir zaman aynı özelliğe sahip ve ya daha...
  6. K

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayardan Aldığım Sistem Nasıl ?

8 GB ekran kartı alınmaz çöp
  7. K

🔥İndirim KELEPİR FİYAT LAZIM OLAN KAÇIRMASIN MSI MAG CORELIQUID M360 SIVI SOĞUTUCU

Birimiz hepimiz hepiniz benim için mücadele verin . Ya hakkaten 90 doğumluyum bir fiil 2003 ten beri PC parçaları ile uğraştım daha eskisi de oyun vs vardı tabi bana ana kalemler hariç diğerlerinin şişirme politikası hiç bir zaman mantıklı gelmiyor çıkartıp 5000 bin ver desem su formdaki...
  8. K

🔥İndirim KELEPİR FİYAT LAZIM OLAN KAÇIRMASIN MSI MAG CORELIQUID M360 SIVI SOĞUTUCU

😂😂 Bakış açısı her yoruma açık olmamız lazım teşekkürler 1709904081 Yani bende kule tipi kullanıyorum 90 ların altına inmiyor benim sitemim burada 3 Fan 2 fan farketmez bu kadar abartı fiyatları milletin durumuna bakmadan bedava imiş gibi yansıtıp konuşmak
  9. K

Çok uygunmuş kaçırmayın silkeliyecek adam çok ülkede bu fiyata işlemciler var 2 el leptoplar var .
  10. K

🔥İndirim MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD - 3.459 TL(İNDİRİM)

Bedava mış aslında bu ürünün sonuna bronz Gold platinium yazıp 10.000 TL yazmaları lazım.
  11. K

Kablonet'ten türknete geçersem sorun yaşar mıyım?

Siz onların alt yapısını mı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sevgili gibi çözüm arıyor iseniz (lafım size değil) turknet doğru nokta muhattap yok karsinizda msn den chet kesir gibi yazisiyorlar herşeyden kisiyorlar faturaya yasliyorlar ben 4 senedir kullandım başlarda baya iyiler di fiyat...
  12. K

🔥İndirim 🔥Logitech g pro x superlight 2 4200tl🔥

Allah akıl fikir versin..
  13. K

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

MSI ATİ 4850 Suanki RX7900XTX
  14. K

❌İndirim Bitti! AKKO %15 İndirim Kodu

Bunlar nasıl iğrenç klavyeler beyler aman dikkat edin para tuzağı bunlar yazık edersiniz paranıza babanıza yazık .
  15. K

🔥İndirim Asus Rog Strix Go 2.4 7.1 Surrond kulaklık 2.399 TL

JBL quantum 910 al geç Harman kardon la bak keyfine
  16. K

Turknet Zam yaptı Neye Gecmeliyim

Sözleşme diye bişey var bilginiz varmı bilmiyorum ttnet alt yapısını kullanıyorum 3-4 aydır internet kesiliyor kablolar çalındı yeni hat çektiler bozuk porta verdiler benide sürekli arıza kaydı biraka biraka bir hal oldum yok ankastre yok kablo yok normal mış vs vs turknet sallama politikasina...
  17. K

Turknet-milenicom-netspeed hangisi daha iyi

Milleni ye gönül rahatlığıyla geç ben yeni gectim 5 ay sozlesme garantili 230 TL ve turknet ne veriyorsa aynısını veriyorlar hız ve indirme olarak 2 gün olacka gayet iyi .
  18. K

Sesli kayıt aldım dün akşam gorustum şuan geçiş yaptım kullanıyorum sözleşme dekontu var öyle bir şey söz konusu değil 1706374835 Turknet pişmanlıktır geçmeyin savunanlar da personeli haberiniz olsun .
  19. K

5 Ay garanti verdiler
Geri