Arama sonuçları: *

1. A

NYMPEA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ?

BUNLARA GÖRE DÜŞÜNCLERİNİZ NEDİR?
  2. A

Rx 6700xt 12gb vs rtx 3060 12gb

rtx 3060 12 gb haricinde 12 gblık hangi ekran kartı var.
  3. A

Çok fazla render ve edit yapıyorum ama aşırı oyun oynuyorum.
  4. A

arkadaşlar render yapıyorum,bilgisayarım artık kaldırmıyor,biraz fazla oyun oynuyorum,youtube da aşırk fazla zamanımı harcıyorum.bunlara göre bu ikisinden hangisini almalıyım.
  5. A

256 gb 750 TL ve altı m.2 Nvme ssd önerisi

merhabalar.Benim bilgisayarda yer çok az ondan dolayıda yeni 256 gblık bir ssd alacağım. habide 512 gb harddisk amayı düşünüyorum,bana öneriniz nedir,yazar mısınız? 1682428846 şimdiki ssd'mim linkim https://www.hepsiburada.com/sk-hynix-hfm256gdjtng-8310a-256-gb-m-2-ssd-pm-HBC000042TPF2
  6. A

portal 2 steam is not running sorunu

başlıkta söylediğim gibi,portal 2yi alacaktım,izin verilmedi.korsan indirdim,dediğim sorunu verdi ve steami indirdim,yine aynısı oldu.sizden yardım isterim.
  7. A

tlauncher filereppup [PUP] virüsümü?

Açın bakın dosyalarında virüs yatıyor.bunun en büyük kanıtı yuukrp’un tlauncher virüslü viedosundan 2 saat sonra yazdı yazılarında sadece kendine güvenmeleri için yazdığı anlaşıyor.casus bir yazılım.antivirüsler anlamasın diye kod var.en iyisi fotmat atmak
  8. A

T.auncher güvenli mi ?

Virüslü 1674652317 Açın bakın dosyalarında virüs yatıyor.bunun en büyük kanıtı yuukrp’un tlauncher virüslü viedosundan 2 saat sonra yazdı yazılarında sadece kendine güvenmeleri için yazdığı anlaşıyor.casus bir yazılım.antivirüsler anlamasın diye kod var.en iyisi fotmat atmak
  9. A

düşük ve orta seviye oyun önerisi

merhabalar,kendime göre bir oyun arıyorum.sistemimin özellikleri: ryzen 5 3500U vanguard 8 gb ram 237gb ssd sevdiğim oyun türleri: macera,sümilasyon,fps,rgp,mmorgp,moba,hayatta kalma,strateji,açık dünya oyunları
  10. A

Yardım 165 Hz monitor neden 144 fps veriyor ?

Sistem özelliklerini söyler misin
  11. A

Yardım ASUS ROG STRIX B550-F GAMING AMD B550'ye uyumlu ssd önerisi

merhabalar; pc toplamaya çalışıyorum ve bu anakart için bir ssd almya çalışıyorum ve ben pc toplamda çok yeniyim ondan sizden yardım istiyorum
  12. A

Öneri düşük ve orta seviye oyunlar

3 tane laptopum var, 1.sinin özellikleri: hdd 900gb i5 4210 8 gb ram 2gb nvidia ekran kartı 2.sinin özellikleri: ssd 237 gb ryzen 5 3500u 8 gb ram 3. sünün özellikler: ssd 237 gb i5 1135g 8 gb ram bu kadar biliyorum 1674387512 macera,açık dünya,strateji,sümilasyon,fps,rpg,mmorpg,moba,hayatta kalma.
  13. A

Öneri düşük ve orta seviye oyunlar

kendime oyun arıyorum,yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  14. A

Öneri orta ve düşük seviye oyun önerileri

ok.özür dilerim.bilmiyordum. 1674380100 nasıl siliniyor
  15. A

Öneri orta ve düşük seviye oyun önerileri

merhabalar.kendi tarzıma göre oyun bulamıyorum.yardım ederseniz sevinirim(lütfen gta serisi,hoi serisi,valheim,cs:go,fıfa serisi,pubg,fortnite,minecraft önermeyin, bende var) önerdiğim korsan oyun sitesi: https://steamunlocked.net/...
  16. A

Mavi Ekran orta seviye oyun önerir misiniz?(yüklicem,kendime göre oyun bulamıyom.9

tabii ki biliyom ssaçma bir soru ama içim o kadar sıkıldıki ölücem.önerilen tüm oyunlara bakıyom hepsini oynamışım.birazda sizin önermenizi isterim önerdiğim bedava oyun siteleri: https://steamunlocked.net/ 1674150532 sıkıntıdan patlicam
Geri