Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Dell G5 SE 5505 düşük performans sorunu

Yaklaşık bir kaç aylık servis ve telefon trafiğinden sonra cihaz değişim talebi kabul edilerek yeni cihaz verildi. Eski cihazın sorunu 7 defa servise gitmesine rağmen bir türlü çözülemedi. Sorunun ne olduğuyla ilgili bilgide verilmedi. Bu ve buna benzer sorunlarla karşı karşıyaysanız ve...
  2. E

Malesef bir gelişme yok bugün cihazı tekrar servisten aldım ama sorunum çözülmedi muhtemelen değişim talebinde bulunacağım
  3. E

2 kez anakart ve ram değişti + olarak SSD değişti ama hiç bir değişiklik olmadı. Oyunlarda fps yerlerde ve bazen bilgisayar oyuna girer girmez kapanıyor hiç bir şekilde çözemedim iade edersem ücret talebi ilk aldığım fiyata göremi hesaplanacak yoksa güncel kura göremi olacak bilmiyorum yarın...
  4. E

Merhabalar şu sıralar çok yoğun olduğum için pek fazla bakamıyorum sosyal mecraya o yüzden geç görüyorum herşeyi, cihazı İstanbul/Maltepe bir dell yetkili servisine teslim ediyorum 3 defa oldu geçen günlerde tekrar teslim aldım anakart ssd ve ramler tekrar değişmiş fakat FPS düşüşleri devam...
  5. E

Bende dediklerinizi denedim fakat bir fark olmadığını gördüm. Sadece LoL değil bir kaç farklı oyunda denedim onlarda da aynı fps drop sorunu oldu. ETS 2 oynarken 130+ üzeri olan fpa bir anda 40 ve altına kadar düşüp tekrar düzeliyordu. CS:GO 200+ fps ile oynanırken bir anda 50 fpsleri görüp...
  6. E

GÜNCELLEME Windows 10 iso dosyası indirip rufus yazılımı ile önyüklemeli bir usb disk oluşturup temiz format attım fakat fps sorunu halen devam ediyordu ve cihaz kendi kendine reset atıyor yada kapanıyord. Cihazı teknik servise götürdüm anakartı değiştirip tekrar temiz bir windows kurulumu...
  7. E

Araştırıyorum kendi çabalarımla çözmeye çalışacağım. Çözdüğüm takdirde buraya yazarım.
  8. E

GÜNCELLEME Cihazı formatlamak için her türlü yolu denedim fakat hiç bir şekilde Dell OS Recovery yazılımı buna izin vermedi sürekli kendi yazılımına yönlendiriyor format için oluşturulan usb belleği boot etmiyor. Ayrıca kapanma ve mavi ekran sorunları birden bire kesilmişken şuan tekrar baş...
  9. E

Anladım teşekkür ederim. Gerekli işlemleri uyguladıktan sonra sonuçları yazacağım.
  10. E

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, Dell firmasının kendi uygulaması olan Dell OS Recovery uygulamasıyla bir usb bellek içerisine windows kurulumu yaptım ve formatladım uygulamadaki mevcut adımları takip ederek. Acaba bu olayda mı geçerli bir format değil de sadece sıfırlama olarak geçiyor...
  11. E

Yaklaşık 7 ay önce aldığım Dell G5 SE 5505 model cihaz ilk başlarda çok iyi çalışırken durduk yere "Hard Drive Not Installed" hatası verdi. Sorunu çözmek için bölgedeki en yakın Dell Teknik Servisine yönlendirildim ve ramlerde arıza olduğunu söyleyip değiştirdiler. Bu süreçten sonra bilgisayar...
Geri