Arama sonuçları: *

1. C

Açık Öğretim Lisesi Mezuniyet

teşekkür ederim iletişim kurarak bilgi aldım bu sene içerisinde mezun olabileceğimi söylediler.
  2. C

Açık Öğretim Lisesi Mezuniyet

arkadaşlar MSÜ başvurusu yapacağım fakat eğer mezun olamazsam bu sene içerisinde, tytye giremiyorum bu sebepten dolayı ne zaman mezun olacağımı öğrenmem gerekiyor sistem hakkında pek bir bilgi sahibi değilim verilere bakarak bu sene içerisinde mezun olup olamayacağımı söyler misiniz
  3. C

A1 Ehliyet İle MT-25 Kullanırsam Ne Olur?

bunu sadece maddi kazalarda hak vs. olarak düşünmeyin. yolda giderken bir çocuk yola atlasa başını vursa ölse senin ehliyetin yetersiz olduğu için bu trafik kazası değilde cinayet şeklinde geçiyor tüm hayatını hapiste geçirirsin ehliyetinin yettiğine bin.
  4. C

100cc motorla kaza ve cezalar hakkında birkaç soru

Merhaba Caganbaturr2 instagram üzerinden bana ulaşır mısın cezanızı sildirmek için size bir tutanak yazısı hazırlayacağım. daha önce aynı olay başıma geldi sildirdim.
  5. C

Yurt dışından alınıp satılacak ürün tavsiyesi.

Alkol - özellikle Absent üzerinden kar edebilir
  6. C

Yarın işe giriyorum önerileriniz var mı

Kardeşim kendini kanıtlamak için sakın ama sakın elinden gelenin en iyisini yapma. eğer yaparsan senin tepene binerler gün içinde daha çok yorulursun. garsonlardan emir alma siparişini aldığın masayı sen topla. başka masanın siparişini başka garson aldıysa o toplasın, başkasının işini yapma...
  7. C

BU sistem alınır mı fiyatina göre

https://www.itopya.com/burak-gungor-start_h16228#kategori_10 monitörün klavyen vs. olmaz ama bu sistem sana 10 yıl gider kalan şeyleri zamanla halledersin her oyunu da oynarsın senin koyduğun bilgisayarla roblox bile oynayamazsın :D
  8. C

BU sistem alınır mı fiyatina göre

dostum saçmalama lütfen biraz beklersen daha güzel sistemler atabilirim
  9. C

🔥İndirim 🔥🔥Ücretsiz Hosting🔥🔥

Teşekkür ederim e-devlet üzerinden öğrenci belgem ile birlikte başvurumu yapmış oldum şuanda.
  10. C

Öneri 500tl 700tl mekanik klavye önerisi

James Donkey kullanıyorum yaklaşık 3 senedir hiçbir problem yaratmadı harika kalitesi var blue switch kullanıyorum
  11. C

Android İphone 11 vs mi 12t hangisini almalıyım

dostum iphone 11 lcd ekran 12 oled ekran arasındaki farkı youtubedan izliyebilirsin ki üstelik 12 kamera vs her türlü senin için daha iyi olur ama pasaportun varsa yurtdışından 13 almanı öneririm...
  12. C

Yardım Direksiyon Seti Önerisi

ne yaparsan yap ama v900s e bulaşma mecbur kalmadıkça kullanılmaz alan insan direkt satışa koyuyor pişman oluyor hata yaparsın.
  13. C

oyunalisveris.com güvenilir mi?

Kesinlikle güvenilir,kefilim fakat biraz bekletebilirler...
  14. C

Ekran gelmiyor Lütfen yardim edin

dostum windows tuşu + p ye basar mısın bi gelicek mi ekranlar arası geçiş yapmamıştır belki.
  15. C

Bu Ramler Ne Kadar Eder

400 lira gibi bir fiyata rahatça satabileceğini düşünüyorum dostum.
  16. C

İkinci El Sistem Tavsiyesi

link atabilir misin?
  17. C

mantıklı olabilir fakat yanımda parçaları taşıma gibi bir imkanım olmuyacak 10 adet ülke için bir planlamam var tüm uçak biletlerim en ucuz haliyle alınacağı için bagaj hakkım yok küçük bir çanta ile gideceğim... taksit bana çok yarayacak 1674240566 sarı site üzerinden araştırmamı yaptım...
  18. C

anlıyorum fakat taksit gibi bir avantajım olucak sizce yurtdışı planımdan vazgeçip 12100f bir bilgisayar almam mantıklı olur mu?
  19. C

dediğim gibi bilgisayara kefilim ve gayet temiz kullanıldı garantisi devam ediyor kutuları mevcut üstelik 6 aydır kullanılmıyor toplamda 4.5 5 ay kullanılmıştır bilgisayar en fazla... 1674239602 sebebini öğrenebilir miyim?
  20. C

Ben eskişehirdeyim, arkadaşım buraya 2 gün sonra gelecek ve 1 hafta kalıp antalyaya gidecek yani geldiği zaman sistemi ya alıcam yada almayıp 6 ay daha bekleyeceğim... onun için sadece mantıklı olur mu bu bahsettiğim sistemi 11k gibi bir fiyata almak onu soruyorum sizce değer mi
Geri