Arama sonuçları: *

1. J

Hangi işlemci soğutucu sistemim için daha uygun?

Yükseklik sığıyor ama genişlik benim bahsettiğim. taktığımda soldan arka fana sağdan ramlere temas edecek gibi duruyor.
  2. J

Hangi işlemci soğutucu sistemim için daha uygun?

Selamlar, Ryzen 5 7500F işlemci kullanıyorum. Stok fan takılı ve haliyle fazlasıyla ısınıyor. Hava soğutucu almayı düşünüyorum. Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C modeli uygun gibi duruyor ancak kasaya sığar mı tam emin değilim. Ölçülerine baktığımda 1-2 cm ile kurtarıyor gibi ama...
  3. J

Yeni sistem BIOS ayarları sonrası geç açılıyor

am5 dediğiniz şeyi açtıktan sonra düzeldi birazdan tekrar deneyeceğim. Çok teşekkür ediyorum. Bir sorum daha olacak bu ayarı açmadan cpu kırmızı dram sarı yanıyor bekliyor ondan sonra açılıyordu. Şimdi ikisi de birkaç saniye sanıyor sonra sönüyor bilgisayar açılıyor. Şuanlık sorun yok gibi...
  4. J

Yeni sistem BIOS ayarları sonrası geç açılıyor

Yeni sistem aldım, montajı yapılıp geldiğinde sistem hızlıca açılıyordu. RAM mhzlerinin düşük olduğunu fark edip bios üzerinden profil ayarını yaptım. Kaydedip çıktıktan sonra bilgisayar başlarken Bios ile ilgili bir uyarı mesajı verdi ama tam okuyamadan gitti. O olduğundan beri bilgisayarım geç...
  5. J

Hazır sistem kararsızlığı

Hocam selamlar, Sistem dizmeye karar verdim tekrar. Sistemler zam yedi ama yapacak bir şey yok. incehesap üzerinden şöyle bir toplama sistem çıkarttım. Neredeyse aynı özelliklere sahip hazır sistemlerden birkaç bin TL daha ucuza geliyor. Buna ne dersin?
  6. J

Anladım hocam. Zaten burada da vade farksız taksit kalkmış. Şuanda sistem işini rafa kaldırıyorum. Yardımların için teşekkürler.
  7. J

Ramleri yükseltmeden şöyle bir sistem çıkarttım ama allahsızlar taksite çok fazla vade farkı koyuyor alamayacağım maalesef. 1725466708 https://www.gaming.gen.tr/urun/493382/mantis-dual7700xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu...
  8. J

Hocam sizin özelleştirmeleriniz ve ssd yükseltmesiyle fiyat buraya çıkıyor. Olur mu diyorsunuz? 1725464642 Hocam sizin özelleştirmeleriniz ve ssd yükseltmesiyle fiyat buraya çıkıyor. Olur mu diyorsunuz? Hocam sizin özelleştirmeleriniz ve ssd yükseltmesiyle fiyat buraya çıkıyor. Olur mu diyorsunuz?
  9. J

Önerebileceğin hangi sistemler var?
  10. J

O zaman önerebileceğiniz bir sistem var mı? Ben bakındım pek uygun bulamadım hocam.
  11. J

Zorlarsam 35k bütçe. Yazdığım ilk sistem bütçeme uygun ve mantıklı gibi duruyor.
  12. J

Elimde değil, hazır sistem hocam ikisi de. 1725463588 Hocam hazır sistemde dd4 anakart seçenekleri var sadece. 7700xt alıp ileride anakart ve olası işlemci yükseltmesi daha mantıklı sanırım.
  13. J

Düzenledim tekrar bakın. 1725463266 Düzenledim tekrar bakın.
  14. J

Hocam yanlışlıkla açtım konuyu. Diğerinde düzelttim. Çözüldü işaretliyorum diğer konuya bakabilirsin. 1725462658 Hocam yanlışlıkla açtım konuyu. Diğerinde düzelttim. Çözüldü işaretliyorum diğer konuya bakabilirsin.
  15. J

Çözüldü✓ Anakart bu kadar önemli mi? (Hazır Sistem)

Selamlar, iki seçenek arasında kaldım. 1- BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB 16x2 RAM 1 TB SSD Bu sistemde anakart ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) Toplam fiyat 32.819 TL 2-BLADE-TUF7800XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF RX 7800 XT O16G OG GAMING /...
  16. J

Selamlar, iki seçenek arasında kaldım. 1- BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB 16x2 RAM 1 TB SSD Bu sistemde anakart ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) Toplam fiyat 32.819 TL 2-BLADE-TUF7800XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF RX 7800 XT O16G OG GAMING / 16GB...
  17. J

Ryzen 5 5600 MPK RTX 4060'lı sistem ve bileşenler hakkında

Selamlar arkadaşlar, Özelleştirmeler ile birlikte sistem 29.200 TL, her şey dahil toplam fiyat 36 bin TL Aşağıdaki sistemin anakart ve işlemcisini değiştirdim, RAM'i 2x16 yaptım. Ek olarak mönitor ve kulaklık ekledim. Anakart A520M-K idi, 550M-K'ya yükselttim. Sizce buna gerek var mı? Monitör...
  18. J

Çözüldü✓ Ram Mhz sorunu ve ram önerisi

Saçmalık derken işlemcinin desteklediğinin fazlası ram koymak veya tam tersi demek istedim ama doğrudur.
  19. J

Saçmalık :D çok teşekkür ederim hocam. 3200 mhz yanına sırıtmaz herhalde. 2993 çalışacak zaten.
  20. J

i5 10300H
Geri