Arama sonuçları: *

1. M

insta lock tarzı program

Arkadaşlar merhaba bana valorant insta lock matığında bir program lazım bildiğiniz varmıdır acaba sürekli ekranın aynı yerindeki bazı bölgelere çok seri bi şekilde aynı sırada olcak şekilde bi program gerekiyor
  2. M

ps4 dualshock kullanılmıyor

merhaba arkadaşlar ben ykaın zamanda fifa 24 oynamak için dualshock 4 aldım ancak cihazı bağladığımda maouse klavye gibi çalışıyor ve kullanılmıyor ds4 x360ce gibi programlarıda kullandım ama nafile
  3. M

ps4 dualshoock fifa 24 te kullanılmıyor

arkadaşlar ben bir dualshock aldım ancak kabloyla bağladığımda mouse görevi görüyor ve oynayamıyorum oynarken tam ekrandan çıkıyor ve aynı zamanda r3 ü kullanırken fare imleci ekranda gözüküyor oyun oynanmıyor yani ds4 ve x360ce programlarınıda kullandım ancak işe yaramadı bunu nasıl mouse...
  4. M

telefon şebeke yok diyor (poco x3 pro)

tmmdır reis
  5. M

kral attırırsam düzelir değilmi
  6. M

Merhaba arkadaşlar benim poco x3 pro bir telefonum var telefonu iki gün önce uçak moduna aldım uçak modunu geri kapattığımda ise şebeke gitmişti ne yaptıysam yapayım çözemedim telefonda İmei yok yani tr kayıtlım değil daha yaptırmadım ondan dolayımıdır başka simleride telde denedim ama çalışmadı...
  7. M

Ekran kartı çalışıyor g9rüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar bu bi anda oldu ekran kartım çalışıyor fanları dônüyor ancak üzerindeki ışıklar yanmıuor ve gör7ntü gelmiyor ne yapmalıyım Ekran kartı rtx 3060 İslemci ryzen 5 5600 Ekran karti asus prime b-550mk
  8. M

rdr2 50 fps takılı 60 geçmiyor

anlıyorum teşekkürler
  9. M

1080p yüksek
  10. M

kapalı baktım ona
  11. M

arkadaşlar merhaba rdr2 de 50 60 fpsyi geçemiyorum normalde 90 100 alıyordum bi anda oldu ne yapmalıyım ekran kartı palit 3060 işlemci 5 5600 1686064070 sürücüyü silip tekrar yükledim işe yaramadı
  12. M

Çözüldü✓ grafik sürücüsünü sildim monitör 64 hz oldu

arkadaşlar merhaba ekran kartini guncellemek icin driverini (palit 3060) grafi sürücüsünü sildim ekran 64 hz oldu 165 olmuyor şu an yenisi iniyo yenisi inince düzelirmi 1684008537 kurmadım sürücüyü daha iniyo hala yani kurcam birazdan
  13. M

Çözüldü✓ Overclock sonrası görüntü gelmiyor

Deniyorum 1679173639 Hocam biosa girdim direk american falan birşeyler yazdı F1 bios yaziyodu girdim biosdayim suan 1679173671 Biosdayim hocam seni bekliyom ne yapayim 1679174018 Hocam olmadı gene ekran kartının rengi yeşil oluyo sonra görüntü kesiyo geri normal beyaz rengine donuyo klavyeyle...
  14. M

Asus prime b550mk
  15. M

Resetlersen düzelirmi ayrıca nasıl resetlerim
  16. M

Nasıl yani kendi programından yaptım thunder masterdan o megahezleri fullledim sıcaklık ayarı vardı 90 dereceydi 65 e çektim
  17. M

Merhaba arkadaşlar merakımdan ekran karına mining yapayım dedim görüntü gelmiyo yardım lütfen bilgisayar çalışıyo ama anlamadım bı akıl verin lütfen ekran kartı palit RTX 3060 1679172215 Şimdide görüntü geldi ancak takıldı tütfen yardım
  18. M

Windows 10 işletim sistemim var 10 pro anahtarı alsam olurmu

Merhaba arkadaşlar Allah'a şükür bilgisayarımı aldım ancak Windows aktive değil kurulu olan Windows 10 home Windows 10 pro aktive anahtarı alsam çalışırmı?
Top Bottom