Arama sonuçları: *

1. ogulcanocakli

En Ucuz Sistemi Bulmak için App geliştirdim: enucuzsistem.com

Güzel proje eline sağlık (y) Açık kaynaklı mı yaptın bilmiyorum ama issues ekleyebileceğimiz bir alan olursa geliştirmen açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.
  2. ogulcanocakli

AZUEF Sınava Motorsikletle Gidebilir Miyim?

Arkadaşlar selam. İlk defa açık öğretime yazıldım. 08 Kasım da sınavım var. Motosikletimle gitmem gerekiyor. Kaskımı sınav salonuna alırlar mı? Bilgisi olan var mı? Kask üzerindeki kamerayı ve interkom cihazını çıkarabilirim. Kalem silgi veriyorlar mı ösym sınavlarındaki gibi?
  3. ogulcanocakli

🔥İndirim Gigabyte C201 Akvaryum Kasa Siyah 3.299 TL / Beyaz 3.499 TL

Ben eskiden ATX formatında kartları seçerdim hep. Ses kartı takayım wifi kartı takayım... şimdi güncel bir mini itx kart bile içinde bir ton özellikle geliyo mAtx de o şekilde
  4. ogulcanocakli

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Kablosuz olsun 5 kuruş fazla olsun
  5. ogulcanocakli

Öneri Kablosuz Mouse / Klavye İkilisine İhtiyacım Var?

Siyah ağırlıklı olabilir. +- 5000 TL bütçe var. (Değişebilir) 1757679873 +- 5000 TL
  6. ogulcanocakli

Öneri Kablosuz Mouse / Klavye İkilisine İhtiyacım Var?

Kablosuz bir setup kurmak için Mouse / Klavye ikilisine ihtiyacım var. Temuda satılan Ajazz gibi fiyat performansı yüksek markalar olabilir. Klavyede mini , tkl veya full size olabilir.
  7. ogulcanocakli

Lossless Scaling 1050ti Mobile için alınır?

Arkadaşlar selam. 1050ti kullanan emektar bir laptopum var. i7-7700hq işlemcisi var. Çok bişi istemiyorum. Arada tadımlık lol oynuyorum. O bana yetiyor. 34inç wide monitörüm olduğu için artık bilgisayar zorlanmaya başladı. Test için öncelikle crackli sürümü indirip denerim diye düşündüm. Hangi...
  8. ogulcanocakli

Djı Osmo Action 5 Pro vs Action 4 Hangisi mantıklı?

Freewell Nd filtre setide almıştım. Gayet güzeldi mikrofon için media mod aldım. Uyumlu mikrofon bulamadım. Şimdi evde kutusunda duruyo. Bi hevesle gereksiz paralar verdik. Şimdi satılık hepsi
  9. Gopro Hero 12 + Media Mod + ND Filtre

Satılık Gopro Hero 12 + Media Mod + ND Filtre

Temiz kullanılmış set. Kask kamerası olarak kullanıyorum. Marka değiştireceğim için satılık. Piyasa fiyatları bellidir. Hepsi garantilidir. Fiyatı makul tuttum. Gopro Hero 12 Black Gopro Media Mod Freewell ND/PL Bright Day Filtre Seti DJI Osmo Action 5 Pro ile takas değerlendirebilirim...
    18,000.00 TRY
  10. ogulcanocakli

Bu saatten sonra tek sorun standart paket mi adventure combo mu? :) İşimi yarayacak olan tek parça pil seti, şarj kutusu ve lens koruyucular
  11. ogulcanocakli

Bende 5 Pro yu kovalıyorum. Gopro 13 kamera çıkardı ama hala ısınıyo kapanıyo gece performansı berbat vs vs.. Geçen akşam kaydettiğim sürüşü izledim karanlıktan bişi belli olmuyor. Kesinlikle kablosuz mikrofon çok çok iyi 1756107822 4 de biraz renkler bana soluk geliyo. Tabi işi bilenler daha...
  12. ogulcanocakli

Arkadaşlar merhaba. Motosikletim ile gezmeyi çok seviyorum. Şehir içi ve şehir dışı turlar yapıyorum. Dji kameraları kablosuz olarak kendi mikrofonlarına bağlanabildiği için mevcut Hero 12 kameramı değiştirmek istiyorum. Action 5 Pro ile Action 4 modellerinden hangisini almalıyım? Bazen hem...
  13. ogulcanocakli

Aliexpress Gümrük İçin İndirim

Evet onları biliyorum. Benim alacağım alt tarafı metal plastik kapak. Tek tek almak istesem aylık parça sınırı kaçtı?
  14. ogulcanocakli

Büyük ihtimal bakıyolar fiyatı limiti geçiyor gönderimi kapatıyolar. Fiyatı düşürseler tekrar açılacak
  15. ogulcanocakli

Motosikletim için birkaç koruma parçası almak istiyorum. Parçaların tanesi 25 - 35 euro arası değişiyor. Benim parçaları bedava göndereceğini zannetmiyorum ama yine de denerim :) 1755771821 Sepete ekledim ama gönderilebilir değil. Bana özel kupon tanımlamasa otomatik olarak fiyatı iner. O...
  16. ogulcanocakli

Merhabalar, aliexpress üzerinden ürün almak istiyorum ama Türkiye gümrük kurallarına göre fiyatı yüksek olanları Türkiye ye göndermiyorlar. Aliexpress yada satıcı ile iletişime geçip o ürün için indirim alabilir miyiz? Daha önce deneyen var mı?
  17. ogulcanocakli

Motorumu En Hızlı Nasıl Satarım?

Takasta 100e ve 80e sayan yerler var. İşin sıkıntı kısmı istediğim motoru satan adam 80e alıyor. 100e saysa hiç düşünmem sabah 9 noter
  18. ogulcanocakli

Motorumu En Hızlı Nasıl Satarım?

Arkadaşlar selam. Alacağım motoru bulduğum için elimdekini hızlıca satmam gerek. Bunu en hızlı nasıl yaparım? CFmoto 250NK 2023
  19. ogulcanocakli

2022 Yamaha R7 Alınır Mı?

Ümraniyede Analiz Moto Eksper var. Youtube a video atıyor. Adam ilmek ilmek exper yapıyor. Ona götürürüm büyük ihtimal
  20. ogulcanocakli

2022 Yamaha R7 Alınır Mı?

Merhaba. İlk defa supersport motorsiklet alacağım. Bu kilometre çok mu? 2022 model Yamaha R7 15.000Km
Geri