Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Sıvı soğutma aldım yardım lazım

Deneyim hangisi inecek 1763233513 PC kapatıyor kendini korumaya alıyor herhalde
  2. T

Fanları çalışıyor hocam ledler de yanıyor fanlarda aşırı hızlı çalıştı PC açılınca sıcaklık değerine baktım 80-90 olunca PC kapadım 1763231772 Tamamdır deniyorum
  3. T

Baktım hocam jelatin yok
  4. T

Kontrol edeyim dış şeffaf plaka vardı onu söküp taktım jelatin varmı bir bakayım 1763230994 Hocam CPU fana takmadım yanına pump fan 1 e taktım ondan da olabilir mi
  5. T

Arkadaşlar sıvı soğutma aldım Asus prime lc360 argb taktım herşeyi ama bilgisayarı açtığımda işlemci sıcaklığı 80-90 a fırladı neyi yanlış yaptım
  6. T

Uygun Fiyatlı Oyuncu Koltuğu Önerisi Arıyorum

Hocam guzelmis ama konforlu mu öğrenmem lazım yoksa zamanla kiç çok ağrıyor
  7. T

Ofis koltuğu kullanıyorum şuan rahat edemiyorum 😂
  8. T

Selam dostlar, Bir oyuncu koltuğu arayışındayım ama bütçemi zorlamayacak uygun fiyatlı bir model bakıyorum. Terletmeyen kumaş kaplama olursa iyi olur, sırt kısmı da çok büyük olmasın sade ama rahat bir şey arıyorum.
  9. T

Anakkartta işlemci ışığı yanıyor

Kontrol edeyim 1744313977 Ekran gelmiyor ki bios nasıl guncelleyecegim 1744314042 MSI mag b850 tomahawk ryzen 7800x3d işlemcim var 1744315686 Hocam pinlerde sorun yok ram isiklari yaniyor bios pilini bir çıkartıp taksam mi acaba
  10. T

Anakkartta işlemci ışığı yanıyor

Arkadaşlar yeni anakart aldım ancak anakkartta işlemci ışığı yanıyor neden olabilir ekran da gelmiyor
  11. T

9070 xt ekran kartı aldım işlemcim uyumlumudur

Ryzen 5 5600x işlemcim için yeterlimidie zamanla yükselteceğim
  12. T

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX4070Ti Süper 32.951₺

Evet güvenilir bir yer,site ile ilgilide zamaninda konu açılmıştı 1732876929 Para olsa alırdım çok iyi indirim
  13. T

Telefon pil sağlığını nasıl düşürmem

Arkadaşım da bir ara senin dediğini söylemişti bende katılıyorum sadece pil değil teknik arızalarda sanki planlı gibi
  14. T

Geçici sürücü belgesi verilmedi ?

Tamamdır şimdi kontrol ettim sisteme düşmüş teşekkür ederim
  15. T

Geçici sürücü belgesi verilmedi ?

B sınıfı ehliyet aldım bugün nüfus müdürlüğüne bildirdim geçici sürücü belgesi istedim ama veremeyeceklerini söylediler,geçici belgeyi e devletten alabiliyormuyum ?
  16. T

Anakarttan ses geliyor.

Hocam PC açılmıyor ama bazen ne hikmetse deniyorum açılıyor sonra kendiliğinden gidiyor ekran
  17. T

Anakarttan ses geliyor.

Video çektim burada https://files.fm/u/e22s22qyd5
  18. T

Anakarttan ses geliyor.

😂😂 hocam pc açılıyor kapanırken sesi sürekli yapıyor sonrasında açılmıyor PC videolu şekilde atacağım 🤚
  19. T

Anakarttan ses geliyor.

Anakarttan aralıklı devamlı ses geliyor saniyede bir dıt dıt diye ses geliyor neden yapıyor olabilir Video aşağıdaki linkte
Geri