Arama sonuçları: *

1. F

🔥İndirim Kiğılı Kapitone Spor Mont 699₺

fiyat değişmiş
  2. F

Rx7600 kullanan arkadaşlar memnun mu?

ekran kartından kaynaklı aklına gelebilecek birçok oyunda crash yiyip duruyorum oyunun ortasında ara sahne de anakart güncel ekran kartı güncel ama sürekli crash yiyorum
  3. F

RX7600 İLLALLAH ETTİRDİ

Yaklaşık 2 sene öncesinde donanım arşiv le sponsorluk yapan gencer gaming den hazır toplanmış kasa aldım. Özellikler: a520m k v2 amd ryzen 5 5500 8gb ram amd radeon rx7600 500 gb ssd Aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum en basiti rust oynarken sürekli ekran kartından kaynaklı crash yiyorum...
  4. F

Rx7600 kullanan arkadaşlar memnun mu?

şu andan itibaren ilanda aga satıyorum lanet ettim bu ekran kartına
  5. F

SÜREKLİ OYUNDAN ATMA

@GENCERGAMİNG dönüş olmuyor sizlerden bu gidişle kasayı iade edecem
  6. F

Büyük AMAZON Rezilliği!

Haftasonu Amazon müşteri hizmetinde çalışan arkadaşımla konuştum prime indirimlerinde birisi 2 laptop almış kargo durumu kayıp olarak yazıyormuş ödeme iadesi istemiş iadeyi yaptırmış bizim arkadaş adam tekrar sipariş vermek istediğini yine aynı fiyattan yararlanmak istediğini belirtmiş aradaki...
  7. F

SÜREKLİ OYUNDAN ATMA

@GENCERGAMİNG
  8. F

SÜREKLİ OYUNDAN ATMA

Merhabalar Donanım arşiv in gençer gaming ile yaptığı kasalardan birine sahibim kasa özellikleri AGI 512GB NVMe M.2 SSD 3500MB Okuma / 3100MB Yazma : 1 SAPPHIRE PULSE AMD Radeon™ RX 7600 8GB AMD RDNA™ 3 : 1 Xpg Gammix D30 AX4U32008G16A-DR30 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram : 1 Gigabyte A520M-K...
  9. F

Beyler stemam indirmi bitmek üzere al dediginiz oyun varmı

bunlar benim aldıklarım
  10. F

DA-C4 SİSTEM REZALETİ

Mantıken evet fakat ben yaşadığım sorunları yazıyorum 1 power kablosu ve power supply kutusu çıkmadı 2 üstte bahsettiğim gibi pinler yanlış takılmış 3 ilk çalıştırdığımda fanlar çalışmadı sebebi de fanların kablosunu kasa dan gelen güç kablosu na takmamışlar taktıktan sonra bile arka egzoz...
  11. F

DA-C4 SİSTEM REZALETİ

Riot un başarısızlığı yüzünden anakart üzerinde ayar yapmaya çalıştım yukarıda linkini bıraktığım videoda ki adımları uyguladım ve bu sefer de aynı videodaki gibi hata aldım kasa çalışıyor fakat ekranına görüntü gelmiyor çözüm için de ya garantiye yollamak yada uefı destekli ekran kartı takmak...
  12. F

DA-C4 SİSTEM REZALETİ

Valorant ı açamayan çalıştığımda Windows 11 kaynaklı hatayı aldığımı ve hata çözümü için kendi sitelerindeki https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/10088435639571 linkine yönlendiriyor 1689204262 Onlara da hak veriyorum birçok sipariş aldılar haliyle yetiştirmek için hızlı işlem...
  13. F

DA-C4 SİSTEM REZALETİ

GENÇER den aldığım DA-C4 SAPPHIRE PULSE AMD Radeon™ RX 7600 8GB ekran kartlı sistemine win 11 yükledim ve sistemi çalıştırdım bugün valorant indirdim girmeye çalıştığımda Van 9003 hatası aldım YouTube den araştırmam sonucunda bunun için bios üzerinden güncelleme yapmam gerektiğini gördüm bios a...
  14. F

Ana Konu 🖥️DA YENİ SİSTEM YAYINDA 9999'TL🖥️

Bende power kutusu yoktu pazartesi @GENCERGAMİNG e mail atacam telefonla aradım hafta içinde açan olmuyor ne yazık ki hem power kutusu hem kablosu isticem şikayetim var ne yazık ki onları dile getirmem lazım
  15. F

Kasanın güç kablosu çıkmadı bende sizde çıktı mı
  16. F

@GENCERGAMİNG bu konuyla ilgili arıyorum fakat 2 yi tuşladığımda müsait teknik temsilci yok diyip telefon kapanıyor
  17. F

Yarın Bi aricam Gencer i bilgi almak için
  18. F

biraz önce fark ettim rx7600 lü sistemi satın aldım onun parası kesildi karttan fakat siparişimde 6650 Xt görünüyor bu konuda yardımcı olurmusunuz @GENCERGAMİNG
  19. F

5000 TL Monitör önerisi

Merhaba Da-c3 kasasını aldım Bi monitör ihtiyacım var fiyat aralığı ort.5000 TL ne tavsiye edersiniz acaba
Geri