Arama sonuçları: *

• Users: egle
  • Order by date
  1. E

40 bin mahlık powerbank önerisi

20 lik alcaz zaten 1730203357 Kaliteli olsa kâfi
  2. E

Ngl uygulamasından Kart silme

Etmiyor
  3. E

Ngl uygulamasından Kart silme

Merhabalar bir haftalık ngl üyeliği aldım ama iptal etmek istiyorum daha başka haftalar çekmesin yardımcı olur musunuz
  4. E

Hocam ulufone power 18t telefon iş telefonu 1730100472 Yani hocan 9600mah ı 2 sefer fullesede yeter 1730100511 Hocam sizi bana önerin ben onların indirimini kovalayım 1730100600 Ve bu telefonun kendi ağırlığı zaten yanlış hatırlamıyorsam 450 gram yani cidden ağır ama zamanla alışıyorsunuz...
  5. E

Beyler selam babamın telefonu 9600 mah ama ben 5000 bin mah gibi seziyorum çok çabuk bitiyor şarjı bunu nasıl öğrenebilirim ve de bu telefona powerbank arıyoruz ince ve uzun süre kullanabileceği sağlam bir powerbank olsun bütçe de sizin atacağınız ürünlere göre değerlendircez
  6. E

Bulunduğum şartlarda nasıl arkadaş edinebilirim

merhabalarrr yaşım 16 kanka zaten ben yeni tanıştığımız birine hadi 1 2 sefer birşeyler alırım ama yok herşeyi bana kakalıyorsa bende umursamam onu zaten kanka ben bakımıma dikkat ederim merak etme elim ayağım düzgün çok şükür yani bakmımı yapıyorum güzel giyinmeye dikkat ederim hatta genelde...
  7. E

Bulunduğum şartlarda nasıl arkadaş edinebilirim

Merhabalar Ben okulu bırakmış çıraklık eğitim merkezi ne giden haftanın 6 günü çalışan gencim ve küçük bir ilçede yaşıyorum daha sineması bile yok Benim dedem yaklaşık bir ay önce vefat etti ondan dolayı ve elimden olmayan birkaç sebep den babaannemle kalıyorum ve babaannemin evi bulunduğumuz...
  8. E

2.0 Panther dizel motor nasıl bir motor

Yok motor direk arabanın motoru
  9. E

2.0 Panther dizel motor nasıl bir motor

Selam millet! Biz 2024 Ford transit custom almak istiyoruz ama bu araba 2.0 Panther dizel motor kullanıyormuş ve bu motorun kayışı yağ içinde çalıştığı için de zamanla hem kayış yumuşuyor kopma yapıyor ya da bu yumuşayıp kopan parçalar yağ enjektörün zarar veriyor yani işin sonucunda motor...
  10. E

Transit araba bakıyoruz önerisi olan Ford transit customnasıldır

Hocam şerit takibi nasıl koyayım tabela okumayı bir ton masraf 1727718322 Hem 1500 transporterı satıp 1300 e sıfır Ford almak var 1727898158 hocam bi bakabilirmisiniz
  11. E

babannem için tv önerisi

galiba onvo alcam bende ya
  12. E

babannem için tv önerisi

hocam yulardaki attıkları mı iyi 1727892693 bumu
  13. E

babannem için tv önerisi

hocam 5k ya nasıl o önemli bence yani o paraya iyi mi? görüntü kalitesi
  14. E

babannem için tv önerisi

hocam öncelikle dedem 1 ay öncesine kadar yaşıyordu malesef kanser illeti aldı onu elimizden ama ben sana babannemi değilde dedemin babasını ayarlayabiliim adam taş gibi çayına 3 tatlı kaşığı şeker atıyor ve bastonsuz yürüyebiliyor ahah 1727812186 yalnız benim babannemgil zengin birazcık 5...
  15. E

babannem için tv önerisi

merhabalar babannem için tv ye bakıyoruz çok büyük olmasına gerek yok oda istemiyor zaten çok küçükde olmasın ama ideal boyutta zaten bütçemizde çok ayırmadık idare etsin yeter 5 k bandında götürebilecek bir tv önerisi yaparmısınız
  16. E

evet sıfır 1727708873 ama araç bomboşş
  17. E

Hocam kusura bakmayın:(
  18. E

Hocam işin içine espri katayım dedim 1727520723 Hocam işte sağlam diyorsnuz tabi DSG ye göre sağlam
  19. E

İyi hadi şanzıman neyse sağlam diyorsunuz motoru da bakımlarını aksatmadan yaparız yapmazsak biz motora değil motor bize binecek doğru mu anladım 1727520369 Bir de bayide arabanın üstüne kıytırık bir yük taşımak için yük taşıma çubuğu istiyoruz bizfen 50.000 lira istiyor internette 3000 liraya...
  20. E

O zaman hocam transporter'ı 1.500'e satıp 1.300 Ford custom alıp geçelim mi 1727520116 Herkes Volkswagen kalitesi demiş ama arabada teknoloji yok ki teknoloji olmadıktan sonra arabayı ne yapayım ben 1727520171 Ve transit customhakkında herkes farklı bir şey söylüyor birisi diyor yağ yakıyor...
Top Bottom