Arama sonuçları: *

1. K

İnternetten indirdiğim dosya virüslü mü?

bir şey çıkmadı kasperskydan ne yapmalıyım? 1678815008 ps2 bios Retroarch için :)
  2. K

onu nasıl yapacağım? 1678814645 trojanı biliyorum lakin hiç bir program alarm vermez iken 1 tanesi verince arada kaldım
  3. K

İnternetten indirdiğim bir dosyada bu böyle bir şey buldu bu güvenilir mi?
  4. K

Kasama yeni PSU önerisi

Öncelikle selamlar. Kasama eski PSU patladığı için yeni bir PSU alacağım. Sistem şu şekilde Ryzen 5 2600 RX6600 GSKİLL RİPJAWS V 8x2GB RAM 2 Adet SSD Corsair SPEC DELTA RGB Kasa bütçe maks 1200TL teşekkürler
  5. K

Kaliteli 16GB RAM önerisi

Özür dilerim yazmayı unutmuşum bütçe 1k civarında ama 200-300 esnetilebilir.
  6. K

Kaliteli 16GB RAM önerisi

8+8 ya da 16GB bir RAM öneriniz var mıdır? Teşekkürler.
  7. K

Unreal Engine için 2D Kaynak sıkıntısı

2.5D oyunlar için unity den ise unreal kullanmak daha cazip geliyor bana birde BP'yi C# a göre daha detaylı biliyorum en azından 3D bazında
  8. K

ben direkt pixel art bir sidescroller rpg oyunu yapmak istiyorum bundan mütevellit 3d tasarlamak pek işime yaramamakta zatı şahaneleri
  9. K

Yahu arkadaş koskoca google veritabanında UE 5 için 2D oyun verisi sadece 1 tane youtube kanalında mı var? Varda ben mi bulamıyorum anlamıyorum. Elinizde bildiğiniz ingilizce ya da türkçe bir kaynak varsa aşağıya sallarsanız çok müteşekkir ve bahtiyar olurum değerli forum sakinleri. İyi geceler.
Top Bottom