Arama sonuçları: *

1. E

Lenovo V15 Lol oynamak için yeterli olur mu?

Merhaba, normalde donanım dan anlıyan biriyim ama bu konuda neden bilmiyorum karar veremedim. https://ty.gl/t5h4yzyltnc23 işlemci:Amd Ryzen 3 7320U 4 çekirdek 8 thread 2,4 -...
  2. E

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Hocam ilk sayfa da anlık %100 den %50 ye düşüyor demişsiniz acaba bilgisayarınızın güç ayarlarıyla ilgili olabilir mi? Çünkü orda ekran kartı için de güç tasarruf modları mevcut
  3. E

Çözüldü✓ M2 ssd'de bios süresi 17.5 saniye

BIOS sürümünü güncelle (eğer son sürüm se geçmiş sürüm yapabiliyorsan değiştir) Bildiğiniz gibi BIOS un HDD, SSD ile alakası yoktur onun sadece tek işi parçaların varlığını kontrol etmek ve parça ayarlarıdır. Başlangıç ayarlarında yaptıklarınız bios süresini etkilemez Burda bahsedilen...
  4. E

Analog MZ80 kullanımı?

merhaba,analog olarak mz80 i nasıl kodluyabilirim örnek kod atarmısınız?
  5. E

Ardüiono elektroniği

Merhaba sizce bu doğrumu
  6. E

Yeni ssd aldim ve yapacaklarım...

Kurdum yeni
  7. E

Hoparlör sesi yapay geliyor

Merhaba, bugün win10 temiz kurulum yaptım ama hoparlör den gelen ses de bı yapaylasma var nasıl eski haline döndürürüm (ses sürücüsü nü güncelledim)
  8. E

Lenovo lancher 5A2
  9. E

Merhaba,512 GB ssd aldim 500 GB HDD kullanıyorum ssd yi hdd kısmına takip içine win8.1 kurup bios güncellemesini yaptıktan sonra win 10 yükselticem(Not:bios güncellemesi 7-8-8.1 destekliyor).sizce sorun çıkar mı ?[ssd ye temiz kurulum yapıcam]
  10. E

Bios um win7-8-8.1 destekliyor , win 10 da kullanabilirmiyim?

Yani Bios sürümün win 7 destekliyor ama Windows 10 da da kullanabiliyorsun
  11. E

Bios um win7-8-8.1 destekliyor , win 10 da kullanabilirmiyim?

Arkadaşlar merhaba , bios um çok eski en son sürümüne güncellemek istiyorum ama win7-8-8.1 destekli bir güncelleme win 8.1 de güncelleyip win10 a geçebilirmiyim? 1661192596 Bilen yokmu?
  12. E

Çözüldü✓ Bilgisarım sata 3 destekliyormu?

Teşekkür ederim
  13. E

Onu yeni yaptım zaten tşk 1661085235 Öyle yaparım teşekkürler 1661085911 Acaba hangi siteden baktınız atarmısınız
  14. E

Çok sevindim teşekkür ederim. 1661083372 Bi normal HDD alanı bide CD okuyucu var
  15. E

Merhaba,Lenovo G50-70,i3-4005U, Lenovo lancher 5A2 sata 3 destekliyormu bakarmısınız ?
  16. E

Çözüldü✓ Ram kaç MHz de çalışıyor?

Tamamdır teşekkürler
  17. E

Buyrun 1661022116 teşekkürler
  18. E

Anca yükleyebildim fotoğrafı
  19. E

Ram im kaç MHz de çalışıyor bakarmısınız? Ddr3L 1600mhz CL11
  20. E

Nasıl bir oyun oynamak isterdiniz?

Yani bu oyun da olucaklar 1-Çok geniş açık dünya 2-Zombi 3-Arkadaşların ile oynama 4-RPG-FPS-yakın dövüş 5-Hikaye+tercihler 6-inşaat(ev, barınak) 7-loot-zırh-kılıç vs. 8-arabalar(forze harizon, Asphalt) 9-kamp kurma 10-karekter şekillendirme +Animasyon filmi,intro+ Ayarlar manasın da grafikler...
Top Bottom