Arama sonuçları: *

1. Waltuh

🔥İndirim Bedava 1GB - Bütün Hatlarda Geçerli 🔥

Ne bileyim kanka soru sordum sadece.
  2. Waltuh

🔥İndirim Bedava 1GB - Bütün Hatlarda Geçerli 🔥

Türk Telekomlulara da 5 GB veriyormuş güvenli mi bu? Gerçi ihtiyacım yok zaten 60 GB'ı dahi bitiremiyorum.
  3. Waltuh

🔥İndirim Eşine/Kız Arkadaşına Hediye Mango 'da 1000TL 'ye 300TL Kupon

Banane gitsin daha lüksünü babası alsın. Fazla kaldırmamak lazım bir yerlerini.
  4. Waltuh

Öneri Indiana Jones and the Great Circle gibi kaliteli oyun tavsiyesi

Uncharted 4, TPS ama benzer denilebilir. Uncharted 4 çok daha iyi bir oyun hatta.
  5. Waltuh

🔥İndirim FC25'i Olanlara FC26 Steam 55$!

Enayi kekleme 2026
  6. Waltuh

❌İndirim Bitti! GameBooster Kablolu Gamepad 176₺

Zaten ucuzdu bir de 100 TL kupon ile 76 TL'ye aldım kargo parası da ödememiştim premium var diye, çok bir umudum yoktu alırken ama biraz kullanma fırsatım oldu ve parasına göre harika şu anlık, umarım çabucak bozulmaz. 176 TL'ye de değer iyiki almışım. 1765225860 x360ce ile bağladım ben tuşları...
  7. Waltuh

RDR Mobili beğendiniz mi?

Grafikleri benzetmişler evet hatta aynı duruyor çözünürlük düşük ama telefon ekranında kötü durmuyor ufak olduğu için. 1764935828 1400 TL rockstar sürümü netflix varsa bedava oynanıyor.
  8. Waltuh

11 GB'a yakın yer kaplıyor bende şuan. PC ile aynı sanırım 12 GB yazıyor Steam'de.
  9. Waltuh

Hikayede bir kısıtlama yok birebir aynı oyunu portlamışlar. Grafikleri de mobile göre iyi gayet. Tek sorun var o da 30 fps kilidi grafik hataları alan oluyor ama o da telefondan kaynaklı düşük cihazlarda oyun ya açılmıyor ya da grafik buglu oluyor.
  10. Waltuh

Geçen gün RDR 1 mobile geldi oyunu oynadınız mı, sizce PC'ye yakın deneyim verdi mi? Ben beğendim ama gamepad şart çok daha zevkli hale geliyor. Bir de keşke 30 FPS kiliti koymasalarmış high end cihazlarda bile 40 FPS çalışıyor.
  11. Waltuh

LTB Erkek Siyah T-shırt 164₺

Gayet normal oluyor kardeşim, 2025 yılında 50 lira üzerine mi olsun isterdin ne isterdin? Minimum kargo olmuş 40 TL zaten. Diyelim beğenmedin iade edeceksin kargo masrafıydı fatura kesmesiydi ötesiydi bu da adamlara zarar olarak dönecek. Şirketler babalarının hayrına göre değil kar marjlarına...
  12. Waltuh

LTB Erkek Siyah T-shırt 164₺

500 normal. Bazı firmalar 1000-2000 TL üzerine bedava kargo falan yapıyor. 1736311814 Ee farkeden ne ya?
  13. Waltuh

Önceki oyunları oynamadan Fallout 4 oynanır mı?

Daha önce hiç Fallout oynamadım Fallout 4 oynayasım geldi. Diğer oyunları oynamak gerekli mi anlamak için?
  14. Waltuh

Ercanwear vs Dripmamba

Geldi, kumaşı beklediğimden fazla inceydi duruşunu falan da beğenmedim iade edeceğim. Bir de rahatsız edici bir plastik kokusu var.
  15. Waltuh

Ercanwear vs Dripmamba

Dripmamba'dan sipariş verdim olumlu yorumları vardı, bakalım nasıl.
  16. Waltuh

Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

Dalga mı geçiyon abicim bu kadar açgözlü fırsatçı olmayın yazıktır.
  17. Waltuh

Ercanwear vs Dripmamba

Replika tech hırka alacağım hangisini tavsiye edersiniz? Başka güvenilir site varsa onu da atabilirsiniz.
  18. Waltuh

SDA videosundaki videoyu nereden bulabilirim

4:28
  19. Waltuh

F/P oyun kulaklığı önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-beyaz-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,18196989.html HS50 Pro da iyidir ama buna da bakılabilir.
  20. Waltuh

F/P oyun kulaklığı önerisi

Yok biraderim ben hs80 aldım on numara mikrofonu var. Rode'un mikrofonu var sanıyolar. Sırf mikrofonu daha iyi diye çöp tenekesi görünümlü arc reactörü kılıklı james eşşek almak daha mantıklı tabi. Ayrıca mikrofon önemliyse bu kadar ona 1000 lira vereceğime h2002p alırım mis gibi.
Geri