Arama sonuçları: *

1. H

3 monitor arasında kaldım hangisi iyi

MSİ AL YOLUNA DEVAM ET
  2. H

Öneri Uzun kullanım için iphone 13 vs Samsung s23

GÖZÜN KAPALI 13 AL. 1690484162 128 BENCE YETERLİ OLUR
  3. H

Wireless Kulaklık Önerisi

Hyperx Cloud Core Dts almanı öneririm ben kullanıyorum çok rahat ve sesi çok iyi veriyor bütçeni 400 tl gibi bir fiyat aşabilir. 1690484312 Tasarım olarak hoşuna gitmezse corsair void elite bakabilirsin o da bi 200 tl aşıyor ama o da kalite rahatlık olarak çok iyi kulaklık.
  4. H

İphone XS Max mi Yoksa Se 2020 Mi ?

XS MAX
  5. H

Bu monitör alınır mı?

Asus'un monitörlerine bakabilirsin bu arkadaşın dediği gibi bu monitörün çoğunda ghosting problemi oluyor.Ben Asus 24 inç curved 165hz 1ms kullanıyorum onlara bakabilirsin fiyat performans olarak çok güzeller ben ve arkadaşlarımda çok memnun.Fakat aldığın yerler itopya gaming gen gibi yerler...
  6. H

Türk telekom hiper mi Superonline fiber mi?

hahahaga sakin kral benim önceki internetim 24 dü evdekilerde bağlanınca oyunlarda ping oluyordu veya indirme sıkıntısı yaşıyordum 50 ye gectim cok rahat geliyor şu an bana 24 artık kalmadı
  7. H

CSGO SEÇKİN ALINIR MI

evet fiyat artacak kanka ben de onun için daha yeni aldım gelen güncellemede sadece oyunu para ile satın alanlar oynayabilecek ve fiyat zamlanacak
  8. H

Çözüldü✓ klavye önerisi acill

kanka red switch'in hissatsız ve sessiz olduğunu kim söyledi :D red switch blue switch kadar ses cıkarmayan ama yine de tok bir sesi var ve hissiyatı da var tabi ne kullandığına göre de değişir
  9. H

Eşofman altı önerisi

https://www.pullandbear.com/tr/fermuarl%C4%B1-esofman-tak%C4%B1m%C4%B1-spor-jogger-pantolon-l08674525?cS=800&pelement=550692855 https://www.pullandbear.com/tr/bagc%C4%B1kl%C4%B1-esofman-tak%C4%B1m%C4%B1-spor-jogger-pantolon-l04674510?cS=800&pelement=565877340
  10. H

mouse tavsiyesi isityorum

Ben Steelseries Rival 3 kullanıyorum gayet kullanışlı ve seviyorum programı zaten var rgb ışık veya atama yapabiliyorsun onu öneririm ya da biraz daha ekleyebilirsen yakın bir arkadaşımın da kullandıgı benim de çok sevdiğim razer viper mini mouse önerebilirim sana fiyatı su an mediamarkta 509 tl...
  11. H

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

muharrem incenin konuştuğu videoda bile enkazın altından imdat sesleri geliyor ama orda bekleyen adam diyor ki kesici yok bir şey yok kimse bir şey yapamıyor gidenlerde zar zor şekilde yardım ediyor zaten
  12. H

reis twitter adresinden lütfen @MBurakAykurt kişisine ulaşın kendisine yardımcı oluyor sabahtan beri göndermediği insan kalmadı belki elinden bir şey gelir o bu konularda bilgi sahibi de dilerseniz ona yazabilirsiniz belki elinden bir şey gelir öyle umuyorum öyle umuyoruz allah yardımcınız olsun
  13. H

başımıza ne geldiyse düzensizlikten geldi abi zaten allah kahretsin burdan gidecek olan gidemiyor dönecek olan ordan dönemiyor hatay şu an çok kötü durumda maalesef evde oturmak o kadar içime koyuyor ki gözüme uyku girmiyor ne yapacağım bilmiyorum
  14. H

Hangi monitörü tercih etmeliyim?

ben yaşamadım yaşayan arkadaşım da var ama
  15. H

reis biz de gitmeyi düşünüyoruz ama orası da kilit ne yapacağımızı bilmiyoruz ama önce ilk nokta adanaya götürülüyorlarmıs sabah 11 e kadar 8 uçak daha kalkacamış bilgisi geldi burak aykurta twitterdan ulaşabilirsin
  16. H

2. EL mouse ALINIR MI

rahat edeceksen neden olmasın kanka ama biraz daha ekle 0 al hiç kafanda şüphe kalmasın
  17. H

Hangi monitörü tercih etmeliyim?

bir kaç aydır asus markalı motitörün curved versiyonunu kullanıyorum bir problem yaşamadım fiyat performans olarak güzel onu almanı öneririm
  18. H

Hikayeli oyun önerisi

tamamdır dostum tesekkür ederim
  19. H

Hikayeli oyun önerisi

kanka dediğin gibi hemen aldım diğeri ile 98 tl olanın arasında ne gibi bi fark var
  20. H

Hikayeli oyun önerisi

tesekkür ederim kankacım bakacagım 1675290713 oha ciddi mi alıyorum hemen
Geri