Arama sonuçları: *

1. Y

2 el asus rog laptop alınır mı ?

Çok tanıdık biri olmadıkça şahsen ben ikinci el bilgisayarlara karşıyım ne idiği belirsiz sorunlar baş gösteriyor hep benim şansıma
  2. Y

Selam YouTube'de içerik üretmeye başladım tavsiyeleriniz neler ?

Kardeşim selamlar bende clash of clans videoları atıyorum ama abone nasıl artırabilirim tek video ile 326 abone yapmışsın bana da taktik verir misin_? :)
  3. Y

Sistemim hangi oyunları kaldırır?

Sevgili dostlar selamlar, Ben bir sistem bilgisayarı toplatıp satın aldım. Şuan GTA V en yüksek high ayarında oynuyorum ama bana mısın demiyor. Acaba Rica etsem sistemden anlayan arkadaşlar bir yorumlayabilir mi özelliklerini buraya yazayım. Bu sistemde başka hangi oyunları oynayabilirim...
  4. Y

Soyle bi bilgisayar almayi dusunuyorum

Bence çok gereksiz 3060 ekran kartı çok aşırı bir program kullanmıyorsanız yani bu kartı sırf iş için aşırı yüksek programlar çalıştıracaksanız almanız mantıklı ama onun haricinde bir karta 15 bin vermek çokda akıl karı iş değil. Hazır toplama sistem alsanız daha ucuz olur
  5. Y

Pubg de oyuna girememek?

Merhaba Sevgili Dostlar Ben Yogi, Youtube de içerik üretiyorum son zamanlarda clash of clans videoları çekmekten sıkıldım ve pubg mobile videoları çekmeye karar verdim. Sorun şu ki maça gir dediğimde emülatör saatlerce bekletiyor ve bir türlü giriş sağlayamıyorum. Server de değiştirdim ama...
Top Bottom