Arama sonuçları: *

1. T

3200MHz CL22 laptop RAM'i alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Laptopuma 2x16 GB 3200MHz RAM almayı planlıyorum ama yaşadığım yer olan Polonya da şu an piyasada hep CL22 olan RAM'ler var. En düşük CL değeri olarak CL20 buldum ama o da en ucuz CL22 olan RAM'e göre %50 daha pahalı. Sizce CL22 olarak alınır mı? Almayı planladığım model ise...
  2. T

1000TL ye kadar fp kaliteli webcam arıyorum

V3 ü bilmiyorum hocam ama genel olarak memnunum. Şu an ne kadar oldu bir bilgim yok ama hala fiyat olarak kıyaslanan ürünlerden ucuzsa alınır bence.
  3. T

Uygun fiyatlı kulak içi TWS kulaklık önerisi

Hocam ikiside burada haylou nun fiyatının bir kaç katı.
  4. T

Uygun fiyatlı kulak içi TWS kulaklık önerisi

Arkadaşlar uygun fiyatlı bir TWS kulaklık arıyorum. Bütçe veremeyeceğim çünkü şu an Polonyadayım. Ama mesela Xiaomi Airbuds 3 Lite burada bütçeme uygun kategorisinde. Kulaklıktan beklentilerim ise tatmin edici bir ses ve uzun batarya süresi ayrıca Airpodlar gibi sapı olsun istemiyorum direk...
  5. T

Haylou T15 2024 yılında hala alınır mı?

Arkadaşlar bundan 4 5 yıl önce Haylou T15 almıştım ve şu ana kadar da gayet memnun bir şekilde kullandım. Fakat artık pek çok düşmenin ve uzun yılların ardından ses gidip gelmesi sağ taraftan daha az ses gelmesi gibi sorunlar oluştu. Öyle olunca yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Bütçe...
  6. T

Gündelik kullanımda kasmayacak telefon önerisi

Arkadaşlar telefonumu değiştirmeye karar verdim ve 2. el bir telefon bakıyorum. Fakat şu an Polonya da olduğum için bütçe söyleyemem. Fakat ucuz olması gerekiyor. Aradığım özelliklere göre ucuz ama iyi telefonları söylerseniz kendim bakabilirim. Her şeyden önce gündelik kullanımda kasmasını...
  7. T

ders kaydının iptal olması askerlik tecilini bozar mı

Arkadaşlar soruda belirttiğim gibi bir durumdan dolayı üniversitede ders kaydım iptal olabilir. Bu durum askerlik tecilimi bozar mı?
  8. T

Antalya havalimanında klavye fare gibi elektronik eşya taşımada sorun yaşarmıyım

Arkadaşlar yarın yurtdışına gitmek için antalya havalimanından bineceğim. Yanımda klavye, fare, gamepad, tıraş makinesi, webcam gibi bazı elekronik eşyalar var. Bunlardan sadece klavye valiz içerisinde diğerleri kabine alacağım sırt çantası içerisinde. Başka bir şehirden geleceğim için kabul...
  9. T

İnternetten alınan otobüs biletleri nasıl işliyor

Arkadaşlar bir iş için başka bir ile gitmem gerekiyor. Bu yüzden Obilet üzerinden bir otobüs bileti aldım. Fakat ortada fiziki bir bilet olmadığı için otobüste falan ne göstereceğim? Kimlik ile falan mı teyit ediyorlar bileti?
  10. T

2.öğretim üniversite kaydı için başka bir şey yapmam gerek mi

Arkadaşlar yaşadığım şehirde 2. öğretim ingiliz dili edebiyatı geldi. Dün akşam e devletten kayıt yaptım. Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı? Bildiğim bir de harç ödenecek ama onlar daha başlamadı diye biliyorum
  11. T

Logitech G920 Direksiyon setimdeki kalibrasyon sorunu

Bildiğim kadarıyla logitech lerde uzun süre kullanmanın ardından encoder mili denen parça aşınıyor ve kalibrasyonda sorun çıkarıyor eğer sorun bu ise internette bu parçanın 3d şemasının bulup bir 3d yazıcıda bastırıp değişimini yapabilirsiniz.
  12. T

Vodefone fibernet 100 mbps için 239 tl iyi mi

Ciddi misiniz hocam? 1691766345 yani çünkü her sene 30-40 TL zam yapıyorlardı bu sene birden 120 TL mi ne zam yaptılar
  13. T

Vodefone fibernet 100 mbps için 239 tl iyi mi

Arkadaşlar 3 yılın sonunda bu yılda tahhütümüz bitmek üzere vodefone ise bizi arayıp 110 TL lik interneti 239 TL yapmak istiyor. Bu fiyat sizce iyi mi?
  14. T

Elite Dangerous Odyssey Oyun Arkadaşı

Valla uzay da geçen bu tür oyunlara meraklıydım önceden. Elite dangerous horizon'u epic games zaten önceden bedavaya vermişti. Şimdiki indirimde de 20 tl ye odyssey'i aldım. 2-3 gündür aralıksız oynuyorum valla sardı beni. :)
  15. T

Elite Dangerous Odyssey Oyun Arkadaşı

Arkadaşlar bir iki gün önce Elite Dangerous Odyssey aldım ve oyun sardı. Fakat oyun çok detaylı olduğu için çoğu yeri anlamadım. Öyle olunca hem ban oyunu anlatacak hem de beraber oynayabileceğim birini arıyorum.
  16. T

Bannerlord oynarken burada ne yapmam lazım

Arkadaşlar resimde gördüğünüz yerde ne yapmam lazım bir türlü anlayamadım. krallıklardaki ordunun birine katıldım ve kale kuşatması esnasında bu ekran açıldı. ne yaptıysam neye tıkladıysam geçemedim burayı. Burada ne yapılması gerek?
  17. T

kafa dağıtmalık anime önerisi

bu anime ecchi dünyasında başı çekiyor gördüğüm :) ama nedense aklımda böyle vahşet veya dram içeren bir anime olarak kalmış dediğim gibi bu türleri sevmiyorum. Bu türe çok giriyor mu hocam bu anime? Hani artık nerde gördüm veya okuduysam aklımda şöyle bir senaryo kalmış eğer hikayeden biraz...
  18. T

kafa dağıtmalık anime önerisi

Arkadaşlar genelde kafa dağıtmak veya gülmek için anime izliyorum. Dram veya ne bileyim aksiyondan ziyade vahşet içeren animeler sevmiyorum. Bahsettiğim Türlerde isekaileri ise daha bir seviyorum Ecchi olsun olmasın fark etmez. Ha hikaye falan güzelse ciddi bir hikaye ile aksiyon macera da olur...
  19. T

Battle field5 ping sorunu

Yanlışta hatırlıyor olabilirim ama bf5 de sunucu konumunu seçebiliyorduk mesela avrupa gibi bu oyun filtreleme ekranını bir karıştırın hocam.
  20. T

İngilizce öğrenmek istiyorum

Benim kelime konusunda bir tavsiyem var bugün 20 bilmediğin kelime belirler yarın bu kelimeleri ezberle ertesi gün ise bu kelimelerle ingilizce düzeyine bağlı olarak basit veya kompleks cümleler kur. Bu hem kelimeleri daha iyi ezberlemeni sağlıyor hem dorğudan writing skillin gelişiyor hemde...
Top Bottom