Arama sonuçları: *

1. Doğan_25

Lossless scaling ban yedirir mi?

Korsan indirmiştim pubg deyken ama dediğim gibi ozaman ac si hile bile algılamıyordu. Lisanssız olarak geçiyor korsan sürümü. Sıkıntı eft için.
  2. Doğan_25

Kimse şu zamana kadar ban yedim yazmamış. Steam de lisanslı olduğu için bence ban yemem. Ekran kartına para veremem valla. 60 FPS verse benim için iyi, lag filan düşük olursa yazarım belki benim gibi şüphesi olanlar olur.
  3. Doğan_25

Steam pubg de kullanıyordum onda da sorun yoktu. Belki ac si kötüdür diye düşündüm.
  4. Doğan_25

Escape from tarkov almayı düşünüyorum. Bir ara almıştım, 30 FPS alıyordum ortalama. Lossless scaling almayı düşündüm ama tarkov online olduğu için şüphem de var ban yerim diye. Sizce düşüncem saçma mı? Ban yer miyim?
  5. Doğan_25

Yardım R5 5600 R23 TESTİ DEĞERLERİ NORMAL Mİ?

Selam İşlemciyi yeni aldım foruma sorarak. Cinebench r23 Testleri yaptım. Anakartımın biosunda Pbo ve Co olmadığı için açamadım. Sizce bu değerler normal mi? ------------------------------------------------------------ • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 Nitro+ 8GB •...
  6. Doğan_25

Oyunda ani fps kaybı

Ben 4:3 oynuyorum avg: 247 alıyorum min. 150 ye iniyor benchmark da
  7. Doğan_25

Oyunda ani fps kaybı

ekran kartım okadar iyi değilki. %100 çalışırken işlemci ise %40 filan oluyor maks.
  8. Doğan_25

Oyunda ani fps kaybı

Selam arkadaşlar Ryzen5 5600 işlemci aldım. Performansının artcağını düşündüm. Cs2'de fps olarak az buz artsada. Ani Mhz düşüşleri oluyor. Anlam veremedim. 80 dereceye kadar çıkıyor maks. benchde. Sizce ne yapmalıyım bir çözüm yolu varmıdır. Sorularını sorun ben size bilgi veriyim İşlemci...
  9. Doğan_25

Ryzen5 5600 alınır mı?

İkinci eller çok uğraştırıyor. Çoğu zaten kargoya vermiyor. Versede yamulma ihtimali oluyor düzgün kargolamadıkları için o işe daha girmem. Şu anki işlemcimi 2.el almıştım. Oda yamuk gelmişti. Bilgisayarcı düzeltmişti. 1763908231 İnşallah 😀
  10. Doğan_25

Ryzen5 5600 alınır mı?

Bende öyle yapmayı planlıyorum kasam yerde olduğu için çok toz topluyor ve iyi soğutmuyor. Kule tipi fanda lazım. Bütcem olunca onu da alıcam. 1763907962 Tamamdır ozaman hocam ben direkt alıyorum herkes alınır diyor. İşlemci bazlı oyunlarda 1600 çok eskidiği için şimdilik alıcam. Bir kaç yıl...
  11. Doğan_25

Ryzen5 5600 alınır mı?

Tamamdır hocam. Teşekkürler.
  12. Doğan_25

Ryzen5 5600 alınır mı?

5600x mi öneriyorsunuz hocam?
  13. Doğan_25

Ryzen5 5600 alınır mı?

Arkadaşlar bütcem sınırlı. Ryzen 5 5600'ü 4227 tl ye gördüm sizce alınır mı? Troy versiyonu alıcam. Fanı zaten bende var. İlerki zamanda kule tipi soğutucuya geçicem. Cevaplarınızı bekliyor olucam. Ekran Kartı: RX 580 Nitro+ 8GB İşlemci: Ryzen 5 1600 (12nm) Anakart: A320M Pro RAM: 16GB (2×8GB)...
  14. Doğan_25

Yardım Havit Gamenote H2039BG alınır mı?

Dostum Çok geç gördüm yazını. Kulaklığın yazılımı yok ama gayet f/p ürün steelseries sonarla destekledim. 3 gün önce derisi soyulmaya başladı bakalım yeni ped alıcam.
  15. Doğan_25

Bicycle rider back alınır mı?

Amazonda geziniyordum. Uygun fiyata Bicycle destesi buldum ama diğerleri bunun iki katı fiyatında şüpelendim. Size sorıyım dedim. Sizce alınır mı? Bicycle Standart Deste https://www.amazon.com.tr/gp/product/B005NYR2AO/ref=ewc_pr_img_1?smid=A39531T6F78GZR&psc=1 Bicycle rider back...
  16. Doğan_25

Bu sisteme overclock yapılır mı?

eyvallah
  17. Doğan_25

Bu sisteme overclock yapılır mı?

Ekran kartı ve işlemciyi ikinci el almıştım. Ekran kartı : sapphire nitro+ rx 580 8gb İşlemci : ryzen 5 1600 12nm anakart : a320m-a pro Ram : 16 gb Oyunlarda fpsim ortalamanın altında overclock yapsam mı? (eğer isterseniz olan oyunlardan fps değerimi filan atarım) Birde ekran kartına hiç bakım...
  18. Doğan_25

Yardım VDSL Modem önerir misiniz?

Modem router daha iyi değil mi. Keenetic Extra dsl Kn-2112 bu modemi düşünüyorum ama router özelliği yok. 1737137279 https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-dx3301-574mbps-1201mbps-kablosuz-ax-wi-fi-6-5-port-vdsl-modem.html bu nasıl
  19. Doğan_25

Yardım VDSL Modem önerir misiniz?

Başka eve taşındım. Fiber altyapı yokmuş. Vdsl varmış. 100mbps internet almayı düşünüyorum. Modemlerden anlamam yardımcı olurmusunuz.
  20. Doğan_25

Bu linke basınca ne oluyor

Linkin üzerine imleci getirdiğimde tarayıcı da gizlenmiş link çıkıyor.
Geri