Arama sonuçları: *

1. S

PC Siyah ekranda kalıp açılmıyor

Sanırım bunun için ekran kartına restart atman lazım youtube da var nasıl yapıldığı
  2. S

Csgo rank açılması için ne lazım

İkisinde de oluyor seçkinin varsa
  3. S

Taskkillerı nasıl kapatabilirim?

Steam üzerinden herhangi bir oyunu kapattıktan sonra taskkiller.exe diye bir cmd programı çıkıyor ve steami kapatıyor taskkiller hakkında bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum
  4. S

Half Life 2 Death Match Siyah Ekran

Normal half life 2 de -nofbo -w 1920 -h 1080 yazdığım zaman sorun olmuyor ancak half life 2 deathmatchte sorun düzelmiyor fikri olan var mı?
  5. S

Öneri Hafızamdan silinse de tekrar oynasam dediğiniz oyunlar

Call Of Duty Modern Warfare 4
  6. S

CS:GO Prime hakkında.

Düşme olasılığı artmıyor seçkin olmazsa seçkine düşenler düşmüyor normal hesaplara 1674518750 Aynısı sandık normal hesaplarda açılmıyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim
  7. S

Artısı şu kasa açabiliyorsun Rank kasabiliyorsun bu kadar başka bir şey yok 280 verilmez önceden 100 verilirdi şimdi 280 e çıktı asla verilmez 1674518622 280 TL rütbe mesela global rekabetçi yoldaş gibi modlarla sıralaması oynanıyor eşya düşürme kasa açma steamde Counter strike global offensive...
  8. S

İlk kez sadece ücretli olarak sunulduğunda 100 TL idi tam kasıyordum seçkine bir açtım bilgisayarı kafamdan vurulmuşa döndüm :/
  9. S

3000 TL sifir ekran karti

5kya bulunur mu inan hiç bilmiyorum 1674518336 Şu devirde ne ekran kartı hiç bir şey alınmaz her şey çok pahalandı
  10. S

Şöyle söyleyeyim işlemci-ekran kartı uyuşmasını çok anlamam ama GTX 1650 5k ya gider
  11. S

Sıfır olduğunu düşünüyorum satıcı sağ olsun hiç bir şey yazmamış ikinci el ömi 0 mı ama büyük ihtimalle 0
  12. S

Anlamadığım bir şekilde evet var https://www.hepsiburada.com/powercolor-radeon-rx-580-gddr5-8gb-radeon-rx-580-axrx-580-8gbd5-dhdv2oc-ekran-karti-p-HBCV00002PL432?magaza=HitD%c3%bckkan&url_src=and-product-detail
  13. S

6500xt sistem ne kadar eder?

Aa anladım tek tek bakınca olmuyor o zaman teşekkürler 😀
  14. S

Sadece merak ettim 3k şık olan rx580 mi yoksa pahalı olan 15k lık olan rx580 mi sadece sorum bu
  15. S

İlginç.Sadece işlemciyi 3k ya görmüştüm.
  16. S

https://www.hepsiburada.com/peladn-amd-rx-580-8-gb-256-bit-gddr5-ekran-karti-p-HBCV00003JJIBU?magaza=DijiBazaar&url_src=and-product-detail bunun gibi mi yoksa 15k olan mı?
  17. S

Teker teker yazarak hesapladım az mı fazla mı demek istiyorsun anlamadım 1674516528 Ama ssd ve HDD yi hesaplamayı unuttum herhalde ondan sorun olabilir
  18. S

2d oyun için tavsiye

Sonic veya Mario gibi yapılabilir
  19. S

İnternet hizimdaki̇ anormalli̇k

İnterneti kimden alıyorsanız oranın müşteri temsilcisiyle görüşün herhalde modem yeniletirler
Geri