Arama sonuçları: *

1. M

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

REİS MALA ANLATIR GİBİ ANLATABİLİRMİSİN BEN ŞİMDİ 6700XT İLE DLSS KARE OLUŞTURMA TUŞUNU AÇAMIYORUM MODLA AÇABİLİRMİYİM
  2. M

Fsr 3.0 mi daha iyi yoksa Dlss 3.0 mı?

REİS AYNI EKRAN KARTI VAR ŞUAN NE KULLANIYORSUN DLSS 3.0 MOD VİDEOLARI ÇIKTI CP2077 DE ÖZELLİKLE HERKES DLSS MODUNU AÇIN DİYOR YAPABİLDİYSEN ALINTILARMISIN BEN YAPAMADIM
  3. M

BEYLER FSR 2.1 DEN FSR 3.0 NASIL GEÇERİM

BEYLER RXX6700 XT EKRAN KARTIM VAR CYBERPUNKDA BAZI SAHNELERDE DAR BOĞAZ YAŞIYORUM AYARLAR BU HALDE İNTERNET ÜZERİNDE BU DLSS KARE OLUŞTURMA KISMI AÇILABİLİYOR VE AŞIRI FAZLA FPS ARTIŞO SAĞLIYORMUŞ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
  4. M

BEYLER 5600X İÇİN KAÇ MM SIVI SOĞUTUCU LAZIM

Rampage Helıos C13 DÜŞÜNÜYORUM
  5. M

Çözüldü✓ NZXT Kraken 120 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu 5600

reis 120mm sıvı soğutucu alıcam 5600x için yetermi
  6. M

BEYLER HANGİ ANAKART DAHA İYİ

7. M

Amd Smart Access Memory İçin Neler Gerekli?

eyvallah reisim çalıştı
  8. M

B450 M K2 DE SAM AÇILIRMI

BEYLER B450 MK II ANAKART İLE SAM DESTEĞİ ALAMIYORUM BİYERDE HATAMI YAPIYORUM YOKSA DESTEKLEMİYORMU İŞLEMCİ 5600X EKRAN KARTI 6700XT
  9. M

Amd Smart Access Memory İçin Neler Gerekli?

1702971900 reisim bende bu hatayı veriyor 5600x 6700xt ekran kartı var nasıl açabilirim bios güncel
  10. M

RX 6700 XT için Ryzen 5 5600x mi ryzen 5 5800x mi

aynı sistem var bende 6700xt ve 5600x gayet yeterli zaten fsr modu çoğu oyunda yeterli fpsi sağlıyor
  11. M

MONİTÖR GİT GEL YAPIYOR

BEYLER RAMPAGE 165 HZ MONİTÖRÜM VAR MONİTÖR VEYA KABLODA BİR HASAR YOK TEMASSIZLIK YOK LAKİN 165 HZ KULLANIRKEN OYUNLARDA EKRAN GİT GEL YAPIYOR VE SAĞ ÜST KÖŞEDE DP LOGOSU ÇIKIYOR YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ
  12. M

Yeni sistem aldım, alırım bir hayırlı olsun

hayırlı olsun kardeşim bende yeni 6700xt aldım işlemci 5600x tercih ettim ekran kartını nekadar aldın indirimdeydi baya bi
  13. M

BEYLER SSD DEN SSD VERİ NASIL AKTARIRIZ

bu forum işini seviyorum herkes destek oluyor adamsın
  14. M

bunu alsam 2 ssd kullanırım yani vallahı güzel icat :D anakart alıcaktım
  15. M

Çözüldü✓ BEYLER EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM EKRAN GELMİYOR

BIOS'a girip Boot sekmesinden CSM Support yazanı Disabled yapıp kaydedip çıkar mısın? Ondan sonra ekran kartını sisteme tekrardan takıp çalışıp çalışmayacağını kontrol et. bunu yazdı kral
  16. M

Çözüldü✓ BEYLER EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM EKRAN GELMİYOR

bizim mevzu çok farklıymış hacı adam 1 ayar kapattırdı düzeldi allah razı olsun senden de razı olsun reis uğraştınız bizim için
  17. M

ben format atıcam en iyisi :D
  18. M

ilk defa duydum reisimde acaba bu aparatı alsak iki ssd birden kullanabilirmiyiz
Geri