3-4 hafta önce stok geldiği gibi incehesaptan almıştım. Speical edition ile normali arasında kutusu dışında bir fark yok. İnternette bakarsan special edition'nın clock speedleri daha hızlı yazar ama gpu-z'ye gore clock speedler, her şey aynı.
1709111599
Bende nitro, red devil veya merc 319...
Merhabalar, 7800XT alacağım fakat red devil, nitro+ ve merc 319 modellerini bulamadım o yüzden TUF modelini düşünüyorum fakat bu modeli alsam pişman olurmuyum? Yoksa diğer modelleri mi beklemeliyim emin değilim.
7800xt. Hem daha ucuz hem daha güçlü hem de 16 gb vram mevcut zaten 2k da oynamak istiyormuşsun vram'e ihtiyacın olacak.
1697451112
Tabi spesifik olarak oyun oynayacaksan amd al nvidia da işine yarayacak teknoloji varsa nvidia
Merhabalar, elimde x370 sli plus ve 2600x mevcut ve yeni sisteme gectigim için bu parçaları elimden cıkarmak istiyorum fakat piyasalarını bilmiyorum. Bunları 2si birlike olacak şekide kaçtan satmalıyım? CEvap veren herkese teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, R5 5600X işlemcime anakart almak istiyorum fakat, ASUS ROG STRIX B550-F ve GIGABYTE B550 AORUS ELITE AX V2 arasında kalmış bulunmaktayım. Hangisini almam daha doğru olur veya başka bir taneye mi yöneleyim?