Arama sonuçları: *

1. Froxy78

GPU Kullanımı %0 a düşüyor ve oyun birkaç saniyeliğine donuyor.

Aynı durum bendede başladı ama benim cihaz laptop
  2. Froxy78

Oyun oynarken, donuyor ve oyun kapanıyor

Eski konuya yazdığım için kusura bakmayın sorun neyden kaynaklı çıktı acaba?
  3. Froxy78

VİDEO İZLERKEN EKRAN PİKSELLEŞME SORUNU

Aşırı eski konuya yazdığım için kusura bakma nasıl çözüldü sorun
  4. Froxy78

Oyunlar hata vermeden birden kapanıyor

Arızayı nasıl tespit ettin
  5. Froxy78

Oyunlar hata vermeden birden kapanıyor

Durum çözüldü mü
  6. Froxy78

HP ücretsiz bakım yapıyor mu?

hocam bakım yaptırınca sıcaklıklar ne kadar düştüydü bir de fatura istediler mi?
  7. Froxy78

BlackShark V2 HyperSpeed kulaklık bağlantısının 1 kere kopması sorun olur mu?

Razer BlackShark V2 HyperSpeed kulaklık satın aldım. Bugün 1 kere koptu. Dongle'ı tak çıkar yapınca düzeldi. Üründe sorun olabilir mi?
  8. Froxy78

HP ücretsiz bakım yapıyor mu?

Laptop kaç günde elinize geri ulaştı hocam
  9. Froxy78

HyperX Cloud 3 Alınmalı mı? (ALDIM)

Hocam kulaklık geldi her şey okey ama video başlarken yada müzik başlarken dc de sese girerken anlık bir çıt sesi geliyor sorun sizde de var mı
  10. Froxy78

HyperX Cloud 3 Alınmalı mı? (ALDIM)

Hocam bende sipariş ettim kablolu modelini memnun musunuz?
  11. Froxy78

Flame 4060 nasıldır?

8400f baya leş bir işlemci tercihi olmuş 7500f önerirdim önbellek ve mhz olarak önde baya
  12. Froxy78

İNCEHESAP MUADİL ÜRÜN REZİLLİĞİ

Markayı korumazlar incehesap size cevap vermek için aylık para ödüyor markayı korursa bu parayı kazanamaz 1725196423 Dostlar bunu tüm forumlar da yazmışımdır arada ki fiyat var kı aşırı yüksek değilse daha güvenilir yerlerden satın alın
  13. Froxy78

Öneri 👉TÜRK TELEKOM SAHA EKİBİ YER'LERİ👈

Bu telekom başa bela ama bir tek ben sıkıntı yaşamadım herhalde 50mbps paket kullanıyorum 55 mbps down 17 upload veriyorlar
  14. Froxy78

❌İndirim Bitti! MSI BRAVO R7 7735HS 4060(105W) 33.800 TL 🔥

Limitli victus bile bu leşi tokatlar
  15. Froxy78

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Nvidia üzerinden 3d ayarlarını sıfırlamayı denedin mi? Bahsettiğin gibi kart kendini kullanmıyor. Sorun çözülmezse format deneyin hocam formatta olmazsa sisteminizi aldığınız yere gönderin psu yada gpu kaynaklı sorun olabilir
  16. Froxy78

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Sisteminiz yeni mi? Yoksa sorun mu yeni başladı
  17. Froxy78

5.899 TL Acer VG271UM3 ZeroFrame 27", QHD, IPS, 180 Hz, 1 ms, Freesync Oyuncu Monitörü

Yorumlar da ürünün fhd çıktığına dair yorum var dikkat edin
  18. Froxy78

N11 Razer Huntsman v2TKL Klavye iadesi

N11 Klavye iadesi alır mı? Razer Huntsman v2TKL aldım ama hiç beğenmedim yay sesi aşırı fazla ve ışıkları çok cansız ürünün kutusu sapa sağlam geldiği gibi kutuladim
  19. Froxy78

🔥İndirim HyperX Cloud Core + 7.1 Kulaklık 2.099TL

900 daha koyar cloud 3 alırım
  20. Froxy78

❌İndirim Bitti! zotac RTX 3070 Tİ 8gb 13.651 TL

Hocam alakasız ama 630tlye m2 ssd kutusu alıcam ek ücret çıkar mı?
Geri