Arama sonuçları: *

1. H

4k - 5k Bütçe İle Mouse + Kulaklık + Klavye Set Önerisi (Parçalı Alım)

Selamlar arkadaşlar, Kendime yeni bir oyuncu seti diziyorum. Toplam bütçem Nisan ayına kadar gelecek paralarla birlikte yaklaşık 5.500 - 6.000 TL civarında olacak ancak alımları iki aşamada yapacağım. Planım şu şekilde: Aşama (2 Şubat): Yaklaşık 4.000 - 4.500 TL nakit bütçem var. Bu parayla...
  2. H

Sizce bu paralara hangi üçlüyü almalıyım?

Merhabalar 5.5 k civarı bütçem var.Klavye Mouse Kulaklık üçlüsünü almayı düşünüyorum.Neler önerirsiniz. Klavye red switch olucak ve kablosuz olucak mouse da dpi önemi yok hz de 1000 bile yeter ama oda kablosuz olucak kulaklıkta kablosuz olucak diye bir şartım yok gürültü engelliyicili mikrofon...
  3. H

ReCAPTCHA sorununu nasıl çözebilirim çok acil

GFN üyelimi aldıktan sonra pc de giriş yapmak istedim.katıl a basıp yapmaya çalıtığımda recaptcha kullanamadı hatası alıyorum ama GFN üzerinden girmediğimde bu hatayı almıyorum sizce neden akla gelebilen herşeyi yaptım sorun aynı çok acil yardım istiyorum
  4. H

Monitörde neyi tercih etmeliyim

merhabalar monitör alacağım.benim masamda 22 inç bir monitör var bunun yanına maks 27 inç sığıyor arkadaşlarıma sorduğumda akıllı monitör al dediler ben genellikle hikaye oyunları asetto forza ets vb oyunnları oynarım ama bir yanımda cs hastası bu yüzden sormak istedim akıllı monitörde maks 37...
  5. H

Superonline a geçilirmi

arkadaşlar son sorum son durumlardan sonra hala türknete geçilirmi
  6. H

Superonline a geçilirmi

vdls mi yoksa fiber mi kullanıyorsun ? tek altyapı superonline diye biliyorum oturduğum yerde ama oda dls altyapısı var en fazla 50 mbps veriyor bende türknet i düşünüyorum oda olmazsa milenicom gibi duruyor
  7. H

Superonline a geçilirmi

bende kullanıyorum şu an ama bazen aşırı anlık artışlar oluyor ve yere görede değişiyor
  8. H

Superonline a geçilirmi

genel için dedi vdls fln da dahil
  9. H

Superonline a geçilirmi

paradan yana pek sıkıntım yok bana sadece interneti iyi versin donma kasma ping vb sorunlar pek yaşatmasın(elbette olacak arada ama neredeyse sıfıra yakın olsun)aradığım kriterler bunlar
  10. H

Superonline a geçilirmi

fiberse ping sorunu yaşaman biraz zor ztn
  11. H

Superonline a geçilirmi

fiber miydi
  12. H

Superonline a geçilirmi

su an bende aynı şeyi yaşıyorum 1744567521 netspeed nasıldır dostlar
  13. H

Superonline a geçilirmi

son olaylardan sonra hala geçilirmi sence
  14. H

Superonline a geçilirmi

tmdır en fazla 66mbps diyor 1744567295 superonline deil genel
  15. H

Superonline a geçilirmi

nereden bakabilirim
  16. H

Superonline a geçilirmi

son olanlardan sonra güvencem baya sarsıldı ve dls iş yapmaz mı
  17. H

Superonline a geçilirmi

superonline mı 1744565885 adresimde tt de maks 66 mbps çıkıyor,kablonet 50 mbps dsl,türknet 66 mbps,superonline da dsl ve superbox var bu durumda mantıklı olan hangisidir
  18. H

Superonline a geçilirmi

şuan kullandığım ttde pingde 10 u geçtiğine rastlamadım bu sayı artarmı yoksa sabit kalır gibisindenmi
  19. H

Superonline a geçilirmi

superonline altyapı sı var maalesef başka altyapı yok
  20. H

Superonline a geçilirmi

merhabalar.tt kullanıcısıyım 35 mbsye 450 tl ödüyorum ve altyapıda yok bazı odalarda çekmiyor superonline a geçmeyi düşünüyorum 1000 mbsye önerileriniz neler sizce iyi mi? baya oyun ve aktif kullanıcağım interneti işimi görürmü
Geri