Arama sonuçları: *

1. Ö

Gencer gaming sistem alınırımı?

https://www.gencergaming.com/fa2-/-ryzen-5-5500-/-rtx-3050-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
  2. Ö

Gencer gaming sistem alınırımı?

Gencer gaming sitesi güvenilir mi alısveris yapan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  3. Ö

rtx 3050 satıp 3060a geçmek

Neden hocam nedeni nedir?
  4. Ö

Roblox Oyunları Önerisi

Polybattle, rescue mission 5,
  5. Ö

Tebilon adlı siteden pc alınır mı?

Duyduğum kadarı ile bu tebilon kuran iki ortak piyasaya yeni gelmemi deneyimli ve güvenilir kişilermis doğrumudur bir bilgin varmı?
  6. Ö

Call of Duty serisine hikaye olarak nereden başlanmalıdır

Şimdi knk seri olarak sanırsam 2 seri var 1.modern warfare serisi Bu serinin ilk oyunu call of duty 4 modern warfare gayet iyidir hikayesi sağlamdır sarar yani. Call of duty modern warfare 2 ilk oyunun devamıdır aksiyondan hiç bir ekşiklik yoktur Call of duty modern warfare 3 hikayenin devamı...
  7. Ö

1675011046 İlgilendiğin için çok teşekkür ederim knk iyi akşamlar
  8. Ö

Bir hata falan olustumu
  9. Ö

Ekran kartı nedir?
  10. Ö

Ne aldın knk hazır sistem falanmı?
  11. Ö

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-asus-dual-rtx3050-o8g-prime-b450m-k-kingston-500gb-16gb-ram/
  12. Ö

Neden? Bir sorun mu yasadın?
  13. Ö

Tebilon adlı siteden güzel bir sistem buldum bu siteyi arastırdım ve güvenilir bir site olduğuna inanıyorum fakat Forum sitesinede sormak istedim. Tebilon adlı siteden alısveris ya da siteden alısveris yapmamasına rağmen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  14. Ö

Rtx 3060 ve RX 6600xt

Nvidia daha iyi evet rx6600 xt daha performanslı olabilir ama amd ekran kartlarını driverleri ve sürücülerin iyi olmadığı için wattman, siyah ekran vb gibi hatalar yasanıyor bu herkes için geçerli değil bazıları çok sansı oluyor🙂 Benim önerim nvidia marka bir ekran kartı alman yolunda
  15. Ö

Öneri RTX 3060 vs RX 6600 Pişmanlığı ( Yayın İçin )

Evet bende bunu dün öğrendim ne tür bir kart olduklarını ben rx 6700 ekran kartı alcıkatım sistem içerisinde gelicekti youtubede kesvetime düstü bu video ve forumda bu durum hakkında bir çok konu açtım ve hiç kimse bana amd ekran kartı önermedi ve bende paramı çöpe atmak istemiyordum bu nedenle...
  16. Ö

Nvidia ekran kartı önerisi

Test videolarında gördüğüm kadarıyla rtx 2060 super rtx 3060 ile çoğu oyunda kafa kafaya gidiyor bu doğrumudur?
  17. Ö

ghost karakteri call of duty

Abi spoiler vermek gibi olmasın Simon ghost riley call of duty modern warfare 2 (2009 yapımı) oyunda görünüyor. Ghost ve roach makarovu elegeçirmek için gittikleri evden önemli bilgiler topluyorlar ve bu bilgiler ile evden çıkıp general shepherdin buluşma noktasına gidiyorlar bu esnada roach...
  18. Ö

ghost karakteri call of duty

1674975409 Bildiğim kadarı ile oyunda takımın adı ghost orda bizim Simon riley yol
  19. Ö

Yardım Ücretsiz Call of Duty oyunu var mı?

Var İstersen modern savaş İstersen soğuk savaş ama bunlar içinde bir miktar para ödemen gerekiyor
Top Bottom