Arama sonuçları: *

1. E

IPhone 15 batarya gerçekten hızlı bitiyor

Pil ile alakalı bölümde 2 gün önce şey yazıyordu aygıt ayarlaması sürüyor diye hatta işlem bittikten sonra pil ömrü ve termal performans artabilir yazıyordu sonra kendi kendine kayboldu 1770934076 Hocam dediğinizi deneyeceğim şöyle bir şey varda bende sizin gibi görünmüyor ekran ne kadar sarj...
  2. E

5 saatte alamıyorum ki 4 saat alıyorum ekran süresi olarak ve böyle 1 saat içinde %17 sarjı gidiyor biraz fazla değil mi sizce oyun bile oynamıyorum çünkü internette baktığımda daha fazla alanlar gördüm ios 26 ya geçmedim geçsem daha kötü olur diye düşünüyorum
  3. E

Yaklaşık 1 hafta önce iPhone 15 cep telefonu aldım. Android cihazdan wp ve rehberi aktardım sadece. Ancak pili çok hızlı bitiyor yaklaşık 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum devir sayısı 7, pil sağlığı %100, oyun oynamıyorum sadece Instagram WhatsApp Reddit falan kullanıyorum Instagram'da da...
  4. E

Yardım Fps oyunları için fare önerisi

İnternetten bazı modellere baktım razer viper v2 gördüm bunun da lod sorunu var diyorlar bir diğer gördüğüm mouse delux 800 bunda da bir kaç olumsuz yorum var kararsız kalmış durumdayım
  5. E

Yardım Fps oyunları için fare önerisi

Merhaba arkadaşlar fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum bu tarz oyunlar için fare önerisi olan var mı ? Bütçem 0-800 tl arası fingertip grip kullanıyorum el ölçüm 19 cm
Geri